Käytännön vinkki haavojen hoitoon

 

Tämä blogi ei ole mikään Lasten suusta -palsta, mutta nyt on pakko jakaa tarhaikäisten keskustelu kanssanne.

Eräänä päivänä lapseni tarhakaveri kalusi rystysiään.
Tyttäreni: Mitä sä syöt?
Tarhakaveri: Mulle tuli haava joskus kauan sitten, ja nyt mä syön mun rupea!
Tytär: Onko se hyvää?
Tarhakaveri: Joo-o.
Tytär (auttamishaluisena): Mulla on polvessa iso rupi. Kun se irtoaa, mä voin tuoda sen sulle.
Tarhakaveri (vilpittömästi ilahtuneena): Jee, kivaa!

Jos tavoittelee ylevyyttä ja henkevyyttä elämäänsä, ei kannata tulla meille.

 

2 kommenttia

    • katleena #2

      Pahus, niinpäs olikin. Olin niin ällöhuumorin lumoissa, että unohdin syvällisen, metaforisen tason. :D

Kommentoi

Kommentointiohjeet »

Ei oo totta -blogin kommentointiohjeet

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.