Ansaitsen elantoni puhumalla, kirjoittamalla ja ratkomalla kriisiviestintätilanteita. Jos haluat osallistua avoimiin koulutuksiini, löydät ne blogin etusivun alalaidasta.

Puheenvuorojen ja koulutusten yleisimmät aiheet

  • kriisiviestintä ja median kohtaaminen
  • asiantuntijanäkyvyys somessa ja henkilöbrändi
  • johdon esiintymis- ja vaikuttamistaidot

Puheenvuorojen hinnat

Olen hinnoitellut koulutukseni ja puheenvuoroni sijainnin mukaan. Hintoihin sisältyvät matkat ja mahdolliset majoitukset kauempana Suomessa.

Koulutuksiani koskee takuu: Jos osallistujat pitävät osuuttani tylsänä tai hyödyttömänä, en veloita mitään.

Sijainti Tunti Kaksi tuntia
Helsinki, pk-seutu, Turku, Lahti, Tampere 3400 € 4200 €
Muu Suomi tai umpimetsä kaupunkien välissä 3900 € 4800 €

Hintoihin lisätään alv.

Jos järjestät tilaisuutesi Hämeenlinnan keskustassa, saat tuosta halvemmasta hinnasta vielä 20 % alennusta, koska olet poikkeuksellisen fiksu ihminen.

Kirjat ja kolumnit

Teen kirjoja monelle kustantamolle. Tällä hetkellä aktiivisimpia yhteistyökumppaneitani ovat Tammi, SKS, Alma Talent ja Kauppakamari. Aiemmin olen tehnyt kirjoja myös Inforille, Docendolle, Karistolle, Kiinteistöalan Kustannukselle ja WSOYprolle.

Jos haluat tilata minulta kolumnin, pirauta minulle numeroon 050 576 7632. Näytetekstejä löytyy vaikkapa ELY-keskuksen hankeblogista, johon kirjoitan paraikaa.

Olen aikaisemmin tehnyt myös historiikkeja ja haamukirjoittamista. Nykyään aika ei enää riitä niihin, joten olen joutunut poistamaan ne repertoaaristani. Jos tarvitset historiikin, soita Teemulle.