Uskon, että bloggaajan pitää kertoa avoimesti taloudelliset sidoksensa. Alla on oma listani.

Kaupallinen yhteistyö ja tuotearvostelut EOT-blogissa

  • Jos teen kaupallista yhteistyötä eli saan palkkion tai rahanarvoisen vastikkeen postauksestani, kerron sen aina heti postauksen alussa. Pakettiin kuuluvat kattavat somejaot ja näkyvyyden tilastointi asiakkaalle. Tällaista yhteistyötä teen äärimmäisen harvoin, sillä yritän pitää blogin ei-kaupallisena.
  • Tuotearvosteluja teen harvakseltaan. Tuotearvosteluissa toimin kuten journalistit ja kriitikot: saan ilmaisen kirjan, verkkokurssin, teatterilipun tai muun viihde-, kulttuuri- tai tietosisällön, jonka jälkeen arvostelen tuotteen. Pyrin olemaan arvosteluissani neutraali, enkä ota muuta palkkiota tuotearvosteluista. Arvostelut jaan vain aihepiiriin sopivissa somekanavissa, enkä tee kenellekään näkyvyystilastoja.
  • Tuotearvosteluissa tuotteen arvo on tyypillisesti muutaman kympin luokkaa. Sen sijaan yli satasen vastikkeet kuten majoitukset ja risteilyt menevät jo kaupallisen yhteistyön puolelle.

Omistukset, luottamustehtävät ja päätösvalta

Yhdistystoiminta

Asiakkaani ja rahoittajani

Politiikka

  • En ole politiikassa mukana, joskin joitain poliitikkoja on asiakkaanani. He edustavat laajasti eri puolueita.
  • Olen liberaali ja hieman enemmän oikealla kuin vasemmalla. Kannatan kirkon erottamista valtiosta, tasa-arvoista avioliittolakia, homoparien adoptio-oikeutta, kannabiksen laillistamista luvanvaraiseen myyntiin, perustuloa, yrittäjyyden helpottamista, Natoon liittymistä, ympäristöhaittaveroja, mahdollisimman suurta yksilönvapautta ja viisaasti säänneltyä markkinataloutta. Vastustan yritystukia, pakollista ruotsin kielen opiskelua, jäykkiä työmarkkinoita, uskonyhteisöjen keräämiä veroja sekä sukupuolikiintiöitä. EU on parempi talouspoliittisena toimijana kuin verottajana tai puolustusorganisaationa.
  • En ole minkään puolueen jäsen, enkä ole koskaan ollutkaan. Tunnen sympatiaa lähinnä ympäristötietoista kokoomuslaista tai markkinaliberaalia vihreää kohtaan. Liike Nyt voisi sopia minulle, jos se olisi hitusen isompi.