Pillillä vai pasuunalla? Viestinnän käsikirja yrittäjälle. Suomen Yrittäjien Sypoint Oy 2014.

Sivumäärä: 211
ISBN: 978-952-6654-06-5
Kirjoittajat: Katleena Kortesuo, Liisa-Maria Patjas, Leea Seppänen

Miten saat jutun yrityksestäsi lehteen? Mitä asiakkaasi haluavat sinulta Facebookissa? Miten pitää toimia radiohaastattelussa? Kuinka laaditaan tehokas esite? Millainen on toimiva nettisivu? Kuinka kiteytät ydinviestisi — ja miten ihmeessä sen saa kerrottua selkeästi henkilöstölle, sidosryhmille ja asiakkaille? Eli milloin valitset viestinnän työkaluksesi pillin, milloin pasuunan?

Pillillä vai pasuunalla on kattava viestinnän käsikirja yrittäjälle. Se on kuin mainostoimisto ja viestintäosasto samassa paketissa. Kaikki eivät halua ulkoistaa yrityksensä viestintää, joten tämä kirja antaa vinkkejä itse tekemiseen.

Pillillä vai pasuunalla antaa ratkaisut mediasuhteisiin, sosiaalisen median viestintään, verkossa toimimiseen, markkinointiviestintään ja asiakasviestintään. Kirjasta löytyy jopa pieni kielioppiosuus niille, joita eivät äidinkielen tunnit kiinnostaneet.

Kirjassa on runsaasti keissejä ja esimerkkejä, joita voi soveltaa omaan arkeensa. Pillillä vai pasuunalla on nopealukuinen hakuteos eikä perinteinen tietojärkäle, joka uuvuttaa lukijansa.

Kirja sopii kaikille yrittäjille ja yrityksissä työskenteleville. Kirja sopii mainiosti myös aloittaville yrittäjille sekä opiskelijoille, joilla on tähtäimessä oma yritys.

Ihminen viestittää aina, tahtoipa sitä tai ei. Myös tekemättä jättäminen on teko. Hiljaista yritystä ei ole olemassa, ainakaan kovin kauan.

Osta Pillillä vai pasuunalla Sypointin kaupasta.