Näin sanovat asiakkaani. Koulutusten osallistujien palautteita kerään omalle sivulleen.

Katleenan häpeilemättömän suora ja konkreettinen lähestyminen bloggaamiseen innosti insinöörimme kokeilemaan postaamista käytännössä. Koulutus sopii myös verkkoviestinnän aloittelijoille.
Heli Järvenpää
Algol Oy

Koulutusten suunnittelijana Katleena on kuunteleva ja kekseliäs. Kouluttajana hän on energinen, elämyksellinen ja oivalluttava. Suosittelen Katleenaa lämpimästi, kun haluatte parantaa asiakkaidenne kokemusta kirjallisesta keskustelusta kanssanne ja kehittää palveluhenkilöstönne ammattitaitoa kirjallisessa viestinnässä!
Tuomas Ketola
S-asiakaspalvelu, S-ryhmä

Katleenalla on erinomainen kyky havainnoida ympäristöä ja ihmisiä sekä ymmärtää näiden vaikutus asiakkaan kokemaan palveluun. Tällä ymmärryksellä ja Katleenan persoonallisella ja osuvalla huumorilla täydennetty kirjallisen asiakaspalvelun koulutus sai erinomaisen palautteen osallistujilta. Vastaavaa koulutusta tarvitessani kääntyisin ehdottomasti Katleenan puoleen.
Sami Akseli
Manager, Marketing & Business Intelligence, TDC

Joku randombloggari.
Nimimerkki ”Lintulauta”
EOT-blogin kommenttipalsta

Koulutusten sisällön suunnittelu yhdessä Katleenan kanssa on hedelmällistä. Hänellä on erinomaisia näkemyksiä, ja tietysti itse valmennuksista hän saa kiitettävää palautetta. Yhteistyö on mutkatonta! Infor on tehnyt Katleenan kanssa yhteistyötä erityisesti kirjoituskoulutusten, sosiaalisen median ja asiakasviestinnän valmennuksissa.
Mikko Yli-Erkkilä
Infor Oy

joku yksi muija mikä lie virkaatekevä-wannabe-medianomi mikälie Katalyytti-Leena HAH-HAH
Nimimerkki ”Järki käteen, maalaisjärki”
Hymy-lehden nettikeskustelu

Ihmedynamo.
Jari Parantainen
Noste Oy

Katleena on todellinen tekstikirurgi – ylimääräinen läski leikataan pois armottomalla tarkkuudella.
Janne Jääskeläinen
CEO, Aucor Oy

V**tu sä oot hyvä.
Heikki Hiltunen
Vastaava kustannuspäällikkö, Talentum