Alihankkijaksi haki 34 kirjoittajaa

Katleena Kortesuo

Hain marraskuussa alihankkijoita kirjaprojekteihin. Hakuaika päättyi eilen. Viimeinen hakemus saapui klo 23.58, mutta en lue viimetinkaisuutta viaksi. Viime tingassa on ajoissa, ja harrastan sitä itsekin runsaasti.

Hakemuksia tuli kaiken kaikkiaan 34. Taso on erittäin kova. Nähtävästi työpaikkailmoitukseni tyyli toimi, koska yhtään epäpätevää hakijaa ei ole. Valinta tulee olemaan pahuksen vaikea, ja siihen olen pyytänyt läheisen kollegani apua.

Kuittasin juuri kaikille hakijoille meilillä, että hakemus on tullut perille. Jos olet lähettänyt hakemuksen mutta et saanut kuittausmeiliä, forwardoithan alkuperäisen meilisi uudelleen minulle.

Ostan jatkoon päässeiltä blogipostauksen 13.12., joten tässä blogissa ilmestyy hakijoiden tekstejä joulunalusviikoilla. Niitä pääsette tietenkin äänestämään ja kommentoimaan.

4 kommenttia

 1. Täytyy sanoa, että Katleena on kyllä oivaltanut hienosti miten pystyy monistamaan omaa osaamistaan. En toimi itse samalla toimialalla mutta uskon, että Katleenan toimiala on yksi vaikeimmin monistettavista osaamisalueista.

  Toivotan onnea ja menestystä tälle palkollisprojektille.

  En juuri koskaan kommentoi blogeja mutta nyt on kyllä pakko kommentoida vaikka varsinaistsa sisältöä kommentissani on laihanlaisesti.

  AIkoinani olen eksynyt tänne sivulle Parantaisen Jarin blogin kautta ja sitten jämähtänyt lukijaksi. Tunsin tarvetta kertoa tämän koska itseäni ainakin kiinnosta mitä kautta ihmiset löytävät omien palveluiden piiriin.

  P.S. Tuo kirjautuminen ei onnistunut OpenID/Gmail tunnuksilla jostain syystä. Toivottavasti muut kommentoijat eivät

 2. Kalle, kiitos palautteesta ja tervetuloa blogiin myös kommentoijaksi. 🙂 Tosi kiva kuulla, että alihankkijatiimin kerääminen herättää kiinnostusta.

  Tämähän on aika kokeellinen hanke, mutta uskon, että kirjan tekemisessä eniten henkilökohtaista otetta vaativat kirjaidea, tyyli ja näkökulma. Sen sijaan perustekstin kirjoittaminen, haastattelujen teko ja tiedon hakeminen voisivat olla ulkoistettavissa.

  En vielä tiedä tarkkaan, miten tulen jakamaan hankkeet. Ehkä ostan alihankkijoilta X sivua tekstiä aiheesta Y, tai sitten tilaan aiheesta Y tietolistoja (esim. 20 tärkeintä blogia, parasta sovellusta tai luetuinta kirjaa).

  Joka tapauksessa hankkeiden jakaminen on välttämätöntä, koska ensi vuodelle on kaksi varmaa kirjasopparia ja neljä hyvin todennäköistä. Kuutta kirjaa en pysty millään omin avuin tekemään.

  1. Ai niin, kysyn Aucorilta tuota kirjautumisongelmaa, joka liittyi tunnusten toimintaan. Kiitos bugi-ilmoituksesta!

   1. OpenID kirjautuminen testattu toimivaksi ja ohjeistus korjattu hieman selkokielisemmäksi.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.