Asiantunteva artikkeli Ruotsin vaaleista

Katleena Kortesuo

Ruotsin vaaleista ei voi vetää suoraan yhtäläisyyksiä Suomen eduskuntavaaleihin. Maiden tilanteessa on kyllä paljon samaa, mutta myös eroja löytyy. Minä kuitenkin – ja toki myös muut asiantuntijat – tulkitsen tuloksen luottamuslauseeksi Reinfeldtin talouspolitiikalle.

Mutta se kyllä ärsyttää, kun muut kopioi mua.

1 kommentti

  1. Ruotsin eduskuntavaaleista ei voi vetää suoraan yhtäläisyyksiä Suomen vaaleihin. Maiden tilanteessa on kyllä paljon samaa, mutta on myös eroja. Minä kuitenkin – muiden asiantuntijoiden ohella – tulkitsen tuloksen luottamuslauseeksi Reinfeldtin talouspolitiikalle.Mutta se kyllä ärsyttää, kun minua matkitaan.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.