Jääskeläisen Janne pyysi minua Aucor Oy:n hallitukseen.

Suostuin ilomielin. Otan ilman muuta vastaan kutkuttavan pestin sellaisella toimialalla, joka muuttuu ja kehittyy koko ajan. Olen ollut jo vuoden verran mukana Aucorin vapaamuotoisessa neuvonantajafoorumissa, mutta uusi pesti on ensimmäinen hallituspaikkani. (Toivottavasti hoidan pestin sen verran mallikkaasti, että minulle tarjotaan muitakin vastaavia nakkeja tulevaisuudessa.)

Aucor on ollut EOT-blogin isä muistaakseni syksystä 2010. Minä hoidan äidin roolissa sisällöt, mutta aucorlaiset suunnittelevat ulkoasun ja pitävät tekniikan kunnossa.

PS. Tänään tuli mahtavia referenssiuutisia: Aucor on tehnyt ulkoasu- ja tekniikkauudistuksen Skimbacolle. Lifestyle-verkkolehti Skimbaco on suomalais-amerikkalainen sivusto, joka on kasvanut omistajansa Katja Presnalin blogista isoksi foorumiksi.

Skimbacon kirjoittajaremmiin kuuluu vähän enemmän ihmisiä kuin yksi täti Hämeenlinnasta.

 

3 kommenttia

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.