Blogimarkkinointi-kirja sai itseään paremmat esilukijat

Katleena Kortesuo

Kirjoitan parhaillaan Kurvisen Jarkon kanssa kirjaa nimeltä Blogimarkkinointi. Kustantajaksi on ilmoittautunut Talentum. Kirjalla on tietenkin myös blogi, jotta suutarin lapsella olisi kengät.

Kirjan käsiksen eka versio on jo valmis, ja täydennämme sitä paraikaa. Prosessia viivästyttää hieman kustannustoimittajamme loma, mutta lukukelpoinen versio on tarjolla tämän kuun lopussa.

Olemme saaneet kirjalle huikeat esilukijat. Kunhan käsiksen toinen versio valmistuu, Blogimarkkinoinnin lukevat ja ruoskivat nämä gurut:

* Petteri tosin lupasi antaa palautetta vasta sitten, kun on nähnyt käsiksen. En ihmettele yhtään.

Mukaan mahtuu vielä esilukijoita. Jos olet viestinnän, markkinoinnin tai verkkobisneksen osaaja, ilmoittaudu minulle. Haluamme kuulla näkemyksesi kirjastamme.

2 kommenttia

  1. Okei, kai se sitten on pakko ilmoittautua esilukijaksi, kun kerran Twitterissäkin käsketään 😀 No, pääsenpähän itseäni parempaan seuraan! Mistä sen käsikirjoituksen saa? 😉

    1. Hyvähyvä, ihmiskunta kaipaa uhrautuvuutta!

      Kirjan käsis valmistuu lukukuntoon lokakuun lopussa, kun kustannustoimittajamme (loistava Hanna Virusmäki) palaa lomilta. Palaan asiaan viimeistään silloin.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.