Diktaattorin käsikirjan esipuhe

Katleena Kortesuo

Olli-Pekka oli tehnyt loistotyötä Diktaattorin käsikirjan parissa. Käsistä on valmiina reilut 20 sivua.

Järjestelin tänään vähän tekstiä ja kirjoitin raakileen esipuheeksi. Olli saa vielä muokata tätä mieleisekseen, mutta itse olin aika tyytyväinen jo tähänkin.

Alkusanat

Haluatko diktaattoriksi? Tahdotko tyhmien massojen kulkevan tahtipuikkosi mukaan? Onko sinulla aate, jonka varjolla haluat valtaa ja rahaa? Haluatko nähdä, kuinka vauvoja kastetaan sinun mukaasi?

Tämä kirja opastaa, kuinka saat pässit uskomaan puheisiisi. Esittelemme aloittelevan diktaattorin viestintävinkit, joiden ansiosta sanomasi uppoaa rahvaaseen kuin veitsi vaariin. Kirjasta löydät neuvot niin valtaannousuun kuin saavutetun aseman säilyttämiseen.

Neuvomme nojaavat psykologisiin ja kielitieteellisiin tutkimuksiin sekä aitoihin esimerkkeihin. Opas on konkreettinen ja käytännönläheinen vaikuttamisen opas, ja sen ansiosta sinut kruunataan diktaattoriksi vielä ensi vuoden aikana.

Meille on tärkeää, että juuri sinä pääset valtaan. Kun olet päässyt maailmanherruuteen, toivottavasti muistat meitä kohtuullisella rahalahjoituksella. Trooppinen saari omine henkilökuntineen olisi kiva lisä.

Toukokuussa 2013 kansannousua valmistellen

Olli-Pekka Vainio ja Katleena Kortesuo

On ihme, ellei tälle löydy ostajia.

4 kommenttia

 1. Diktaattoreita ei kruunata, vaan rakastava kansa ottaa heidät omiksi johtajikseen rajattomalla vallalla. Tai sitten he uhrautuvat johtamaan kansaa.

  1. Anonyyni, juuri näin. Ja jos kansa ei rakasta diktaattoria, tämän sotajoukot opastavat hellästi ja varovasti kansaa harkitsemaan kantaansa uudelleen.

 2. Goebbelsista ilmestyi juuri yksi uusi elämäkerta siitä voi tehdä hyviä lainauksia tuohon kirjaanne. Ideat on jo valmiiksi käytännössä kokeiltu ja hyviksi todettu. Vieläkin ne teot muistetaan.
  Terveiset Varsovan gheton kansannousun seitsemänkymmentävuotisjuhlista.

  Inkeri Valtonen

  1. Inkku, kiitos kirjavinkistä! Voisin hyvin lainata sulta sen kirjan, kun seuraavan kerran nähdään.

   – Ja muutkin diktaattorielämäkerrat toki kiinnostavat, koska tietämykseni yksinvaltiaista on varsin rajoitettua.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.