Etsisinkö sielunkumppania vai sen vastakohtaa? Osa 2/3

Katleena Kortesuo

Tänään tajusin tärkeän asian itsestäni.

Olen yhteistyökumppaneitteni valinnassa kahtiajakoinen: etsin naisista sielunkumppaneita ja miehistä vastakohtia.

Liisa-Maria Patjaksen kanssa jaan samantyyppisen huumorintajun, moraalikäsitykset, ihmiskuvan ja elämänkatsomuksen. Toki meilläkin on eromme, mutta silti koen Liisan kanssa samanhenkisyyttä. Voimme usein täydentää toistemme lauseet ja ajatukset – joskus pelottavankin tarkasti.

Reetta Kosken kanssa jaan yrittäjähenkisyyden, kärsimättömyyden, impulsiivisuuden ja energisyyden. Reettaan olen vasta tutustunut, mutta nautin hänen seurastaan ja yhteisistä piirteistämme.

Sen sijaan Janne Jääskeläisen kanssa halusin yhteistyöhön, koska Janne on ahkera, jämäkkä ja aikaansaava, ja niin ovat muutkin aucorlaiset. Itse olen lähinnä laiska ja veltto, mutta saan virtaa toisten napakkuudesta.

Imen energiaa myös Jari Parantaiselta, vaikka olemme tavanneet vain satunnaisesti. Hän on järkevä ja päämäärätietoinen, joten ammennan häneltä näitä ominaisuuksia.

Mitä tämä kahtiajakoisuus kertoo minusta? Kysymys tuli vasta äsken mieleeni, joten vastauksesta ei ole vielä aavistustakaan. Sen tajuan, että toiminnassani on olemassa riski: ehkä kaihdan turhaan kaltaisiani miehiä tai välttelen sellaisia naisia, jotka koen vastakohdikseni.

Seuraavaksi haluan löytää yhteistyökumppanikseni impulsiivisen miehen tai vakaan naisen. Uskon, että oppisin heiltä paljon.

4 kommenttia

  1. Jos tarvitset jossain välissä video- tai audiotuotantoa, kokeiles Arokin Esaa (www.arokki.fi). Impulsiivisuudesta en tiedä, mutta voisin kuvitella että saisitte kaunista musiikkia aikaiseksi. 🙂

  2. Sitten meistä ei ikinä tule yhteistyökumppaneita, sillä minäkin olen laiska ja veltto 🙂

  3. Oi Jannet, minulta on jäänyt vastaamatta. Anteeksi hitaus!
    Kiitos Janne J:lle Arokki-vinkistä – videotuotanto on jossain kohtaa aivan varmasti ajankohtainen.
    Janne K:lle mulla on jo tiedossa artikkelitilaus erääseen kirjaan. Kyllähän minun on saatava tehdä yhteistyötä myös laiskan miehen kanssa. 🙂

    1. Mukava kuulla, kirjoitan mielelläni, oooiiikeeiin mielelläni 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.