Feedburner oikkuilee – auttakaa!

Katleena Kortesuo

Onko teillä muilla Feedburner näyttänyt omiaan?

Vielä keskiviikkona blogini syötteentilaajia laskenut Feedburner kertoi, että tilaajia on 230 kpl. Toissapäivänä määrä putosi 93:een. Eilen se oli taas kunnossa 230:ssä, ja nyt juuri se romahti 67:ään.

Oletteko te muut huomanneet Feedburnerissa tällaista poukkoilua, vai ovatko blogini lukijat vain todella ailahtelevaista joukkoa?

Feedburnerin tieto on ennenkin heitellyt 10-15 % päivittäin, mutta tällainen vaihtelu on aika poikkeuksellista.

4 kommenttia

  1. Mun sivustoillani on ollut viime päivinä havaittavissa samanlaista. Suosituimman blogin Feedburner-lukema romahti 650 -> 128. Feedburner varmaan oikuttelee.

  2. Samaa tekee täälläkin. Ehdin jo miettiä, että mitähän sitä taas on tullut kirjoitettua jossakin somesyövereissä, mutta ilmeisesti vika on ihan Feedburnerin…

  3. Outi, mulla kävi sama ajatus päässä. Olenko kirjoittanut niin huonoja juttuja, että tilaajamäärä romahti yli puolella?Vielä tänäänkin tilaajat kävivät 90:ssä ja palasivat jälleen 240:een. Milloinkahan Feedburner saa asian korjattua?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.