Haluatko ahteristaksi?

Katleena Kortesuo

Postasin äsken kirjanpidosta, joka mielestäni ”on ahterista”.

Ensimmäiseksi jäin miettimään, että taidan käyttää tuota ilmaisua aika usein. Kyllä: ”ahterista”-haulla löytyy blogista useampikin postaus.

Toiseksi mietin, että ”ahterista” kuulostaa ammatilta tai luonnehdinnalta. Vähän niin kuin barista tai fashionista.

Haluatko ahteristaksi? Oletko sosiaalinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva? Lähetä kuvallinen hakemuksesi meille.

Kolmanneksi mietin, että nyt kannattaa ehdottomasti mennä nukkumaan. Postausten laatu on surkastuu kuin hampunkasvattajan haaveet ratsiassa.

3 kommenttia

  1. Joo, tuo fashionista on mullekin ihan uusi juttu. 🙂 Baristan kyllä tiedän. Katleena, valaisepa meitä mikä on fashionista ja sitten kerro mitä sun mielestä tuo ahterista tekisi, jos se olisi oikea ammatti (pakko saada tietää)?

  2. Mä olen nähnyt fashionista-termin jossain muotilehdessä, jossa kuvaillaan tyyli-ikoneita. Jos käsitin oikein, fashionista on jonkin sortin trendien yhdistelijä ja rohkea näyttäytyjä. Tai jotain. Oisko Maria Veitola tai Johanna Vartiainen fashionistoja? (Tää on taas niitä epämääräisiä termejä, joilla ei ole tarkkaa määritelmää varmaan muotitoimittajankaan päässä.)

    Mitä tulee ahteristaan, niin sehän on ilman muuta farkkumalli:
    https://eioototta.fi/2009/03/miehilla-parstakerroin-naisilla-pyrstokerroin.html

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.