Katso ohjeet Tee-se-itse-iPadiin

Katleena Kortesuo

Aucorilta tuli tämän joulun paras sähköinen joulutervehdys.


Joulutervehdyksen ansiosta jokainen voi tehdä itse iPadin (tai siis aPadin), ja lopputulos on halpa ja laadukas. Etkä edes tarvitse sähköä. Katso ohjeet täältä.

3 kommenttia

  1. Meillä esikoinen katsoi videon ja lopuksi pohti epätietoisena: ”Tuliko siitä lopuksi ihan oikea kännykkä?”

    Neiti odottaa kovasti ekaa luuriaan, joka on luvassa kahden vuoden päästä. Nyt täällä mietitään, voisiko Moleskinen avulla lyhentää odotusaikaa. 😀

  2. Aihioitahan tosiaan löytyy myös iPhone-kokoisina, että siitä vaan soveltamaan ja kuvat jakoon 🙂 Itse muistan askarrelleeni paperista sellaisia hienoja taskulaskinrannekelloja joskus ala-asteikäisenä, että sieltä tämä kumpuaa.

    Meillä muumitarran tarjonnut yhteistyökumppani pohti puolestaan ruokapöydässä videon nähtyään, että olitko sä iskä ihan oikeesti siinä videossa. En lähtenyt hakemaan taustoja kysymykselle…

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.