Kirja kuosissa, julkkarit joulukuussa

Katleena Kortesuo

Huh, taas on yksi kirjaprojekti valmistunut. Sano se someksi -kirjan käsikirjoitus lähti kustantajalle perjantaina. Julkkarit ovat jo 2.12., joten taittajalle tulee kiire.

Käytin jälleen aikataulutuksessa jääkaapinovimetodia, jonka ansiosta pysyin tavoitteessa edes jotenkuten. Ohessa kuva manuaalis-mutuaalisesta prosessistani:

Annoin Empore-kohun syödä keskittymiskykyä ja jouduin pyytämään kustantajalta lisäaikaa, mutta onneksi käsikirjoitus valmistui ajoissa.

Jääkaapinovimetodi on kullanarvoinen. Sen avulla pystyn kirjoittamaan kolme kirjaa vuodessa, ja silti lomaakin jää neljä kuukautta. Huomenna kerron tarkemmin, kuinka jääkaapinovimetodi toimii.

2 kommenttia

  1. Onnittelut! Tahtisi on aika raju, kolme kirjaa vuodessa. Huh! Suomeksi sen täytyy tarkoittaa, että olet kurinalainen kirjoittaja ja suunnitellut sisällön hyvin. Tuskin maltan odottaa joulukuuta… 🙂

  2. Kiitokset onnitteluista!Voisin muuten postata joskus siitä, millä ehdoilla kolme kirjaa vuodessa onnistuu. Kiitos siis myös ajatusten herättämisestä. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.