Korona leikkasi kouluttajien ja asiantuntijayrittäjien liikevaihtoa. Niinpä moni käyttää nyt koronataukoa tietokirjan kirjoittamiseen, asiantuntijapodcastin äänittämiseen tai webinaarien tekoon.

Kerron nyt teille kaikille kouluttajille ja asiantuntijoille salaisen vinkkini:

Super-Siiri.

Super-Siiri Pietilä on uurastanut tekstieni ja koulutusteni parissa yli seitsemän vuoden ajan. Hän esilukee kirjojen käsikirjoitukset, kerää koulutuspalautteet, muistuttaa blogipostauksista ja tsekkaa kirjojen lähdeluettelot.

Siiri tekee toki muutakin. Joillekin yrityksille hän vahtii kassavirtaa, toisille koordinoi asiakastapahtumia ja kolmansille toimii ulkoistettuna assistenttina.

Siiri on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän pistää kuittisi jonoon ja käsikirjoituksesi kuntoon. Hän tsekkaa faktat ja järjestää toimiston. Kaiken lisäksi hän tarvittaessa jopa askartelee firmasi joulukortit ja lähettää ne.

Super-Siiri on jokaisen asiantuntijayrittäjän salainen ase. Pyydä häntä tsekkaamaan webinaarisi koulutusmateriaalit tai tietokirjasi käsikirjoitukset, ennen kuin etenet niiden kanssa.

PS. En ole saanut Siiriltä mitään korvausta tästä kehusta. Päinvastoin: minä maksan Siirille, koska en voi elää ilman häntä.

 

Super-Siirin logo kertoo kaiken. Et uskalla olla toimittamatta kuitteja, kun Siiri puuttuu asiaan.

 

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.