Koeajettua: Tolkku blogiin -yksilövalmennus

Katleena Kortesuo

Kehittelin syyskuun lopussa uuden yksilövalmennuksen, Tolkku blogiin -koulutuksen. Tänään vedin pilottikeikan, ja urheana uhrina oli Antti Pietilä.

Antilla oli hyviä ajatuksia tuotteen jatkokehitykseen:

  • Sata bloggausvinkkiä päivässä on hyvä määrä, mutta ne sata voisi poimia asiakaskohtaisesti isommasta valikoimasta. Antti itse on ideatykki, jolta eivät aiheet lopu (päivässä oli siis 25 hänelle turhaa neuvoa). Niiden sijaan hän kaipasi näkemystä blogin markkinoinnista (kokosin lennosta 10 vinkkiä lisää).
  • Koulutuksessa voisi olla mukana muutama kevyt esitehtävä, jotta osallistuja pääsee orientoitumaan aiheeseen jo etukäteen.
  • Koulutukseen kannattaa liittää jatkopaketti, jossa valmentaja tsekkaa kuukauden välein lukijamäärät, postausmäärät, kommentit, vieraspostaukset ja postausten laadun – ja antaa niiden pohjalta palautetta. Pieni potkiminen kuuluu hintaan.

Antti lupasi postata aiheesta lisää myöhemmin, joten jään odottelemaan hänen raippaansa.

3 kommenttia

      1. Olen brändännyt itseni niin vahvasti etunimelläni, että sukunimi menee monesti ihmisiltä väärin. Olen ollut myös Kurkisuo ja Jortesuo. 😀

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.