Kookosta kookoksenvihaajille

Katleena Kortesuo

Kookosmyönteinen kehitysohjelmani on edennyt – on välikatsauksen aika.

Olen oppinut pitämään joistain kookosherkuista. Mulligatawny-keitto on superhyvää, ja samoin Frooshin ananas-kookos-banaani-smoothie. Lisäksi minulle tarjottiin joissain kekkereissä niinkin yksinkertaista sekoitusta kuin ananasmehua ja kookosmaitoa. Nam!

Bountyn ostamista en pysty vielä edes ajattelemaan. Silti tavoitteenani on syödä yksi Bounty vuoden loppuun mennessä niin, että myös nautin siitä.

6 kommenttia

 1. Tervetuloa kookoskerhoon! Toimiva yhdistelmä on myös Malibu + maito. Tarjoillaan on the rocks -lasista jääpalojen kera.

  Jos haluaa tiukempaa tavaraa, lisää vodkaa. Suosittelen Russki Standartia.

  Pitääpä kokeilla tuota Frooshin tuotetta 😮

 2. niin sitä pitää. kookos on ehkä parasta mitä tiedän. kokeile myös rohkeasti kookosvettä! ja tietty öljy toimii joka käänteessä..

 3. Kiitos kannustuksesta!

  Niidelj, kokeilen ilman muuta Malibu-maito-yhdistelmää, mutta vodkan jätän suosiolla väliin.

  Anonyymi, en ole kuullutkaan kookosvedestä. Mistä kaupasta sitä pitää etsiä, vai tehdäänkö se itse? (Ja onkohan sitä Hämeenlinnassa lainkaan saatvailla?)

  Tänään muuten opin taas uuden kookosherkun:

  http://www.ferrero.fi/fc-461/

  Tosin noita jos syö liikaa, niin kyllä vyötärö on samanlainen pallo kuin konvehtikin. Mutta siis herkullisia ovat.

 4. Hei, miten tämä kookosprojekti etenee? Et oo pitkään aikaan raportoinut asiasta ja loppuvuosi lähenee. Joko Bountyt sujahtelee ostoskärryihin? 😀

 5. Hei, miten tämä kookosprojekti etenee? Et oo pitkään aikaan raportoinut asiasta ja loppuvuosi lähenee. Joko Bountyt sujahtelee ostoskärryihin? 😀

 6. Kiitos kysymystä – hyvin menee. Olen tosiaan unohtanut raportoida koko touhua.

  Olen aivan koukussa noihin aiemmin mainitsemiini Ferreron Raffaello-kookoskonvehteihin. Yksi rasia menee noin vartissa, ja siksi en osta niitä ollenkaan itse. Eräs kaverini kuskaa niitä minulle ajoittain, ja joka kerta katselen häntä kookosnarkkarin onnensekaisin ja syyllisin ilmein.

  Bountya ei ole vieläkään uskaltanut kokeilla. Se on ollut kaiken kammoni ilmentymä, suoranainen kookoksen kiirastuli. Sen ympärillä leijuu pelottava uhka, ja kierrän Bounty-hyllyä kuin kissa kuumaa puuroa.

  Tavoitteenani on kuitenkin syödä Bounty vuoden lopussa – ja kaiken lisäksi pitää siitä. Peukut pystyyn!

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.