Koska postisi vaikutti roskapostilta

Katleena Kortesuo

Meiliä pukkaa toisen perään. Useimmiten teen kiireisenä nopean valinnan: spämmiltä vaikuttavat otsikot päätyvät aina roskakoriin.

Tänään tuli tehtyä hutilyönti. Tämä viesti ehti melkein lähteä bittiavaruuteen:

Jos lähettäjänä on "In-Toimitukset", ja meilin otsikossa puhutellaan minua nimeltä, viesti on takuuvarmasti roskapostia.

Mutta hups, ei ollutkaan.

Se oli Elisan vahvistus kännykkäliittymäni mukana tulevasta 010-firmanumerosta.

Elisa hyvä, korjaa saman tien kuntoon meiliesi Lähettäjä– ja Aihe-kentät. Ihmiset heittävät viestisi spämmikansioon, koska postisi vaikuttaa roskapostilta.

6 kommenttia

   1. Marimekossa taidetaan lukea blogiasi, sillä nyt mailien lähettäjä on vaihtunut newsistä Marimekkoon! Pakko olla blogin ansiota tai mieletöntä sattumaa. News oli nimittäin käytössä vuosia. No news is good news:)

    1. Oijoi, Marimekko kuulostaa viisaalta firmalta! Nyt olisi kiva kuulla heiltä kuittaus, onko muutos sinun kommenttisi ansiota. Olisi upeaa, jos näin olisi.

 1. Ilmeisesti siis ensin heität epäilyttävät viestit roskakoriin ja menet sitten katsomaan, menikö sinne roskakoriin vahingossa jotain tärkeää? 🙂

  1. Eipä kettuilla siellä takarivissä! 🙂

   Mä itse asiassa näin tuon otsikon uusien meilien keskellä, mutta aloitin silti perkaamisen vanhimmasta viestistä. Kun aikani perkasin, tuokin pompsahti vuorollaan auki silmieni eteen.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.