Markus Kajo bloggaa jälleen

Katleena Kortesuo

5 kommenttia

 1. Voi kiitos tuhannesti Katleena linkkivinkistäsi, täällä vedet silmissä hykertelen lukiessani Kajoa. Miten tämä suomalainen helmi olikin jäänyt niin pitkäksi aikaa unholaan? Loistavaa.

 2. Markus Kajo on luonut ihan omannäköisensä kielen. Kaiken lisäksi hän osaa yhdistää teksteissään hauskat näkökulmat näennäisen yksinkertaisiin huomioihin. Käsittämätöntä luovuutta!

  1. Nimenomaan! Täytyy ottaa Markus Kajo seuraavan kerran esimerkiksi kun armas puolisoni moittii minua keksittyjen sanojen käytöstä. Kaikeksi onneksi olen huomannut lasteni perivän jo saman ominaisuuden, pistänpä vanhimmankin jo lukemaan / kuuntelemaan Kajoa mahdollisimman aikaisin ettei taito vain kuihdu pois.

   1. Mitä paha keksityissä snoissa on, käytän itse niitä joka toisessa lauseessa, kun puhun. Minusta se on hauskaa. (Muista ehkä ei.)

    1. Muut saavat pitää mielipiteensä omanaan. Jep. Taannoin tässä tyttäreni kanssa teimme ruokaa, ja hän totesi kurkatessaan kattilaan että: ’Sehän näyttää jo paljon hernekeitommalta’. Ja niin se teki.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.