Metsatölliä katsomaan!

Katleena Kortesuo

Vien muksumme – neljä- ja kuusivuotiaat – huomenna ensimmäistä kertaa festareille. Myötätuulirockissa Vantaalla soittaa Metsatöll, joka on meidän perheen naisten yhteinen suosikki. Todennäköisesti seuraamme myös Moonsorrow'n ja Korpiklaanin keikat.

Olen yrittänyt pohjustaa festareita lapsille jo etukäteen. Kerroin, että emme voi mennä lavan eteen, koska siellä on liian ahdasta. Olen myös sanonut, että festarialueella voi olla "hassusti pukeutuneita ja tanssivia setiä ja tätejä". Kuulosuojaimet on jo pakattu, ja rinkassa kulkee myös tarpeeksi sään mukaista varavaatetta.

Nyt vähän jännittää, onko yhden päivän festarikeikka omalta kannaltani raskaampi kuin kahden viikon partioleiri.

Jos joku blogin lukijoista on Myötätuulirockissa, niin moikkaamaan saa tulla. Olemme se sakki, jossa on kaksi vilkasta ja likaista lasta sekä lamaantunut ja tuijottavakatseinen äiti-ihminen.

Edit 18.6.2011 klo 7.50:
Jee, kyllä minua nyt hemmotellaan! Metsatöll tulee kotikaupunkiini Hämeenlinnaan 19.8. eli parin kuukauden päästä. Yllättyykö kukaan, jos sanon, että varaan liput jo tänään?

4 kommenttia

 1. Oho! Siistiä huomata että kuuntelet metalliakin. Kaikki kolme kyseistä bändiä ovat mahtavia. MTR jäi harmillisesti osaltani tänä vuonna väliin kun itse suuntaan Nummirockiin ja Tuskaan. Hauskaa festaria!

  1. Kiitokset – pidän niin hauskaa kuin muksut sallivat. 😀
   Metalli on mieluista, koska musiikissa pitää olla voimaa. Olen käynyt Metsatöllin keikalla kahdesti aiemmin, mutta Moonsorrow on täysin vieras. Korpiklaania olen kuunnellut lähinnä satunnaisesti Youtubesta.
   Tosin tykkään Metsatöllin lisäksi myös A. Aallon Rytmiorkesterista ja Uniklubi-Egotrippi-Happoradio-akselista, joten en ole mikään puhdasverinen metallifani.

 2. Hei

  Olen itse hankkinut tämäntyyppiset suojat itselleni. Sopivat hyvin myös lapsille. Kuulee musiikin aivan normaalisti, mutta hiljempana. Toinen todella erinomainen ominaisuus on, että nämä päässä voit keskustella aivan normaalisti.

  Vastaavia saa usein konserteista ja festareita ostettua. Itse ostin omani apteekista.

  http://www.musiikkiliike.fi/index.php?target=products&product_id=31013

  1. Kiitos hyvästä vinkistä! Meidän muksuilla on tavalliset Peltorit, koska korvatulpat tuppaavat vielä toistaiseksi putoamaan.
   Itselläni on halpiskorvatulpat, mutta nuo vinkkaamasi vaikuttavat paremmilta. Omien tulppieni kanssa on vaikea kuulla lasten puhetta, vaikka aikuisten puhe erottuu hyvin.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.