Olisi hienoa julkistaa Jeesuksen toinen tuleminen, mutta siihen en aivan pysty.

Sen sijaan julkistan, että Michelle Obaman puheenkirjoittaja Sarah Hurwitz tulee Suomeen Retoriikan kesäkouluun 9.6.2017. Hän on kirjoittanut puheita myös Barack Obamalle ja Hillary Clintonille.

Hurwitz kirjoitti viime vuoden merkittävimmän puheen. Michelle Obaman When they go low we go high -puhe levisi ympäri maailman.

Toinen pääpuhujamme on suoraan Downing Street 10:sta. Tim Kiddell on kirjoittanut puheita Iso-Britannian kolmelle pääministerille: paraikaa tietenkin Theresa Maylle.

Tänä vuonna Retoriikan kesäkoulu on sellainen, että yksikään johtaja tai viestintävastaava ei voi jättää sitä väliin. Verkatehtaan Vanaja-salissa on vain 700 paikkaa, joten ole nopea ja ilmoittaudu ajoissa.

* * *

Lisään tänne loppuun tuoreita RKK-uutisia sitä mukaa kun löydän niitä:

 

5 kommenttia

  1. Hienoa, seuraavaksi sitten Melania Trumpin puheenkirjoittaja! Eikun, ainiin…

      1. Ja tiedoksi siis niille, joille E.E.J:n viittaama keissi saattaa olla hieman tuntematon:

        Melania Trump meni pitämään puheen, joka oli suureksi osaksi kopioitu Michelle Obaman vuoden 2008 puheesta. Alkuperäinen kirjoittaja oli siis Sarah Hurwitz.

  2. No nyt on todella kiinnostavia ja korkeatasoisia puhujia tulossa 🙂

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.