Mistä löytyy yhteinen nimittäjä? #Elonmerkki

Katleena Kortesuo

Tänään 15 bloggaajaa kirjoittaa livenä postauksia Elonmerkki-viestintätapahtumassa. Olen luvannut koota postauksista kirjan, joka ilmestyy heti syyskuussa – Inforin kustantamana tietenkin.

Enää on yksi pulma. Miten hiivatissa löydän 105 tekstistä yhteisen nimittäjän kirjalle? Miten saan koottua järkevän kokonaisuuden 15 eri kirjoittajan tuotoksista?

Yhteinen tekijä ei voi olla se, että "kaikki tekstit ovat blogeista". Sillä setillä saamme aikaan kirjan, joka kiinnostaa vain bloggaajien äitejä.

Elonmerkin otsikko on tänä vuonna Design – viesti tyylillä. Pidän peukkuja, että jokainen bloggaaja ottaa teksteihinsä jonkinlaisen tyyliin liittyvän näkökulman, niin kirjasta saadaan aikaan muutakin kuin hyllyntäytettä.

Edit klo 9.00: Täsmensin luvut, kun viimeinenkin bloggaaja saapui paikalle. 🙂

(Tänään Ei oo totta -blogissa on liikkeellä kaksi rustaajaa. Tämän tekstin kirjoitti Katleena.)

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.