Muutoksia blogin tunnisteissa

Katleena Kortesuo

Blogissani on ollut jo jonkin aikaa postaussarja ”Konsultin lait”. Olen kuitenkin typerästi yhdistänyt siihen kahtalaista tavaraa: Murphyn lakien tyyppisiä väistämättömiä tilanteita sekä aitoja neuvoja konsulteille. Sarjan sisällölliset erot ovat häirinneet minua jo jonkin aikaa.

Niinpä jaoin juuri sarjan kahtia.

– Konsultin lait -sarja käsittelee niitä Myrphyn lakeja.
– Konsulttikoulu-sarja antaa ihan oikeita vinkkejä konsulttien työhön.

Konsulttikoululla en kuitenkaan halua kopioida Jari Parantaisen mainiota Guruopistoa. Ajatuksenani on vain jakaa silloin tällöin sellaisia vinkkejä, joita minkä tahansa alan konsultti pystyy hyödyntämään toiminnassaan.

Molemmat sarjat ovat blogissani siis jokseenkin pysyviä aihepiirejä, eivätkä ne ilmesty säännöllisesti eikä niitä tule olemaan tiettyä määrää, kuten Jarin Guruopistossa.

Jos ette muuten vielä ole tutustuneet Guruopistoon, hop-hop, äkkiä lukemaan! Jarin faktatietouteen yhdistyvät selkeä kieli ja hauska ilmaisutapa.

Edit klo 22.45
Aion myös muuttaa vähitellen tunnisteiden nimiä mieleenjäävemmiksi. Seuraavat muutokset tapahtuivat jo:

Taksissa > Taksissa tapahtuu
Etiikka > Etiikka – onko se jotain syötävää?

Lisäksi tuli uusi tunniste ”Verkkosivuilta puuttuu jotain pientä”.

2 kommenttia

  1. Muuttuneet tunnisteet ovat hyviä, houkuttelevat jatkamaan. Vaikkakin blogia hetken seuranneena väitän, että on nimi mikä hyvänsä, tekstiä kannattaa vilkaista, sillä siinä on hyvin usein ennalta-arvaamaton juonen kulku.

  2. Parrakas, kiva kuulla! Päätin luopua etikettimäisistä tunnisteista ja siirtyä kuvailevampiin. Muutos tapahtuu tosin vähitellen, koska blogin järjesteleminen ei ole aivan suosikkilajejani.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.