Näin hankit vääriä mainoksia, osa I

Katleena Kortesuo

Olin tänään lyhyessä palaverissa Hämeenlinnan rautatieasemalla, ennen kuin lähdin kohti Tamperetta. Asemaravintolassa on tv-ruutu, joka pyörittää mainoksia:

Mainoksia myy Nonstop-mediat, joka on ilmiselvästi ajan tasalla:

Eihän tässä ole kulunut joulusta kuin vasta muutama viikko.

Sitä en ymmärrä, miksi hämeenlinnalaiset yritykset menevät tähän halpaan. Mitä järkeä on maksaa mainoksesta, joka näkyy niille, jotka odottavat junaa Hämeenlinnasta poispäin? Vaikka mainoksen katselija olisi kotoisin Hämeenlinnasta, hän ehtii työpäivänsä aikana unohtaa näkemänsä ilmoituksen.

Laskin nopeasti, että ruudulla pyörii mainoksia 32 liikkeeltä. Yksi firmoista on jo lopetettukin, mutta koska mainokset tulevat dvd:ltä, niitä ei nähtävästi päivitetä kovin usein.

Maksaako jokin yritys näistä mainoksista? Ja paljonko?

4 kommenttia

 1. Hämeenlinnan kanssa tämä ei ole ainoa syy minkä vuoksi joudun miettimään vakavasti, että: ”ihanko oikeasti?”. Ikävää.

 2. No olipa Nonstop-medialla erinomaisen vähän informaatiota firman WWW-sivuilla.

 3. Hei, kyseinen ruutu on ollut taannoisen järjestelmän vikatilan vuoksi
  päivittämättä. Nyt ruudut päivitetään selaimella ja ovat saaneet
  kehyksetkin ympärilleen. Lisäksi kuvakin on HD tasoa!

  On hienoa että ruutumme huomataan ja nähtävästi myös sisältö. Kiitos
  Katleenalle tästä!

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.