Näin saat miehet katsomaan perääsi

Katleena Kortesuo

Olimme kaveriperheiden kanssa lauantaina Sääksmäen sillalla uimassa. Lähdin käymään kahvilalla vessassa ja säädyllisyyden vuoksi puin bikinien päälle paidan ja hameen.

Tulin vessasta, ja kahvilassa ollut miesseurue katsoi perääni. Nostin nokkaani enkä vilkaissutkaan heihin päin. Minua ei kiinnosta. (Samalla salaa mietin, että ainakin toistaiseksi saan vielä miesten päät kääntymään.)

Rannalla kaverit huomauttivat kahdesta asiasta:

a) Kun pukee paidan kosteiden bikinien päälle, paitaan ilmestyy kaksi isoa märkää ympyrää – aivan kuin imetysaikoina.

b) Hameen helma kannattaa pitää alhaalla eikä rutattuna takaa bikinihousujen sisään.

2 kommenttia

 1. Jaanpa oman nolon kokemukseni:
  Olimme ystäväni kanssa viettämässä iltaa baarissa. Kävin vessassa ja kun tulin takaisin, päätimme lähteä tanssilattialle. Siellä sitä sitten vetkutin ja ketkutin, kuten nyt tanssilattialla tulee tehtyä.
  Pian viereeni ilmestyi puolituttu mies. Hän kuiskasi jotakin korvaani ja kosketteli peppuani. Minä siinä ihmettelin, että mitä tämä tämmöinen käytös on, kun käydään peppuun kiinni. Pöyristyttävää! Ja jatkoin moovsejani. Kunnes….
  Kunnes huomasin, että farkuistani roikkuu kohtuullisen pitkä pala vessapaperia – kaikkien nähtävillä. Kaveri oli käynyt vain ystävällisesti huomauttamassa asiasta eikä ollutkaan yrittänyt käydä peppuun kiinni.
  Seuraavaksi siirryin vähin äänin narikkajonoon…

  1. Mahtava lisävinkki!

   Voisikohan näitä yhdistää? Kuinka vetovoimaista se olisi, jos hameenhelma olisi jäänyt alushousujen vyötärön alle, ja paljaita pakaroita peittäisi keltainen vessapaperi?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.