Nörtin esiintymisopas pullahti painosta

Katleena Kortesuo

Nortin esiintymisopas

Oi ilon päivää. Jääskeläisen Jannen kanssa tekemäni Nörtin esiintymisopas tuli perjantaina painosta.

Esiintymisopas on tarkoitettu asiantuntijoille, joilla ei ole esiintymiskokemusta, mutta joiden on syystä tai toisesta pakko oppia kouluttamaan, presentoimaan tai myymään. Oppaassa käydään läpi kaikki vasta-alkajan mokat ja annetaan käytännön vinkkejä esiintymiseen.

Kirjassa viljelemme nörttiviittauksia, joten epänörtit joutuvat googlaamaan useammankin termin. Itsekään en tunne lainkaan nörttikulttuuria, mutta pyysin aina Jannelta apua. Eräskin Twitter-keskustelumme meni näin:

Nortin esiintymisopas kielivinkki

Projekti on ollut tosi hauska. Toivottavasti se näkyy myös kirjan kansien välissä.

PS. Kirjaa on myyty ennakkoon huikeasti, joten ilmeisesti sille on kysyntää. Omasi voit ostaa Talentumilta.

 

8 kommenttia

 1. Hieno fiilis tosiaan, tuo oli mukava kirja kirjoittaa. En ole ikinä päässyt revittelemään nörttiviittauksilla noin paljoa. HAHAHA kärsikää mundikset, nyt tiedätte miltä tuntuu kun joutuu kuuntelemaan jääkiekko-, jalkapallo- ja formulaviittauksia. 🙂

  1. Haa, nörtin kosto on suloinen!

   Mä aion kostaa sekä urheilu- että nörttiviittaukset kirjoittamalla joskus kirjan keskiaikaviittauksilla. Sitten olo on kuin ahtaassa liripipessä. Kjäh-kjäh!

 2. Jes! Kävin jo tilaamassa omani ITK-konferenssista. Nyt vain odotellaan postimiestä kylään!

 3. Ihan jännittää, kun kirjasi ilmeisesti odottaa minua kotona postilaatikossa! 🙂 Pakkohan tuo oli tilata – josko siitä äikänopettajallekin jotain iloa olisi. Blogistasi ainakin olen saanut valtavasti hyvää mieltä ja ajattelunaiheita.

  1. Mahtavaa – toivottavasti pidät kirjasta.

   Ja jos et pidä, ostan sen sinulta pois samaan hintaan. Huonoihin kirjoihin ei kannata haaskata rahojaan.

 4. Posti oli jemmannut kirjan jonnekin, ja se tulikin vasta eilen. Mutta olipa sitä kiva lueskella! En myy pois. Tästä on ehdottomasti hyötyä ihan omassa työssäkin. Saako vinkkejänne käyttää opetuksessa – lähdeviitteiden kanssa tietysti?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.