On taas Euroviisubingon aika!

Katleena Kortesuo

10 kommenttia

 1. Tietääkseni lapsikuoroja ei lavalla nähdä, koska sääntöjen mukaan lavalla saa olla enintään kuusi esiintyjää. Kaikki muut jutut sitten varmaan toteutuvatkin, osa useamman kerran 😀

 2. Lapsikuoroa ei myöskään nähdä sen takia että esiintyjän alaikäraja on 16 vuotta, ollut jo vuodesta 1990. Lisäksi tänä vuonna emme näe juontajaparin vitsailua koska heitä on vain yksi.

  1. Tuo alaikärajan tuominen viisuihin oli äärimmäisen hyvä päätös. Aikaisemmin tuntui siltä, että esityksissä ratsastettiin lapsien söpöydellä.

   Tosin ehkä pitäisi olla myös yläikäraja. Tänä vuonna lavalla oli jo niin seniili herra, ettei hän raukka tuntunut enää olevan oikein kotonaan. Twitterissä kommentoinkin, että viisujen suosituin asusta ei ole laahus – vaan vanhus. Sillä saa lisäpisteitä.

   Mitä tulee juontajapariin, Euroviisubingo on ikuinen. Ensi vuonna on taas mahdollista saada rasti siihenkin kohtaan.

 3. Pakko hehkuttaa, että paikan päällä noita näkyi lähes kaikkia ja PALJON muuta. Loistava idea Katleena. Ensi vuonna pelaan minäkin bingoa!

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.