Tänään päivä lähtee pitenemään, ja sen kunniaksi vietämme erään upean bloggaajan ja hänen bloginsa yhteistä syntymäpäivää. Minä täytän 41 vuotta, ja EOT:kin on päässyt jo huikeaan kahdeksan vuoden ikään.

Miten voikin olla sellainen sattuma, että meidän molempien synttärit ovat tismalleen samana päivänä joka ikinen vuosi? Tällaisella hetkellä tekee mieli ryhtyä filosofiseksi. Ajatelkaas: olen nyt samanikäinen kuin isoäitini silloin kun hän oli samanikäinen.

Perinteisesti olemme EOT:n kanssa viettäneet synttäreitämme bloggaamalla koko päivän. Tänäänkin on luvassa muutama kirjoitus, kunnes painun verenluovutukseen iltapäivällä. Illalla olen jo kauhonut sen verran kuohuviiniä, että kirjoitus ei luonnistu.

Jos näet minut Twitterissä illalla, komenna minut pois.

Kategoria:

1 kommentti

  1. Tuota outoa synkronia nykyajassa ja menneeseen kannattaa selvittää. Isoäidilläsi ja sinulla voi olla jokin yhteys ”rajan taa”, ellei peräti jälleensyntymisestä olisi kyse. Meedio-konsultit auttavat tällaisissa asioissa edulliseen hintaan.

    Nykyään puhutaan paljon keinoälystä, laitteiden kognitiosta ja kyborgeista. Voi olla, että blogi-synkronin selittää jonkinlainen ”emergentti kyborgisoituminen” blogin kanssa.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.