Eurovaaliehdokas Paavo Väyrynen on juuri lyönyt keskustalaisen kirveensä kiveen. Youtubessa julkaistiin kampanjavideo, jossa Paavo ”haluaa kuninkaaksi”.

Videolla yritetään pehmentää viestiä: Paavo voi haluta myös ”kuningaspossuksi” tai ”kulkureiden kuninkaaksi”. Turha yritys. Viesti tuli jo läpi: Väyrynen tahtoo valtaa.

Väyrynen kauppaa vaalituotteena mukia, jossa hän on kuningas. Ajatus on poimittu presidentinvaalien aikaisesta sympaattisesta Vuokko ja Paavo -mukista, mutta nyt rakkaus on vaihtunut yksinvaltiuteen.

Kun katsoin videon, se oli saanut kolme peukkua alaspäin, ei yhtään ylös. Lisäsin neljännen.

1 kommentti

  1. On varmahkoa, että Väyrynen haluaa valtaa. Siinä suhteessa hän kyllä tuntuu sopivan poliitikkojen joukkoon, koska ei siinä joukossa tunnu olevan ketään, joka vallasta luopuisi vapaaehtoisesti. Tai ei haluaisi lisää. Ero on viime kädessä lähinnä avoimuudessa.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.