Pilkun paikka on painossa

Katleena Kortesuo

Liisa ja minä saimme kuulla tänään, että kielioppikirjamme Pilkun paikka on lähtenyt painoon. Kivaa!

Opus on tarkoitettu niille, jotka ovat noviiseja kieliopissa. Olemme pyrkineet kirjoittamaan pilkkusääntöjen vihaajille hauskan kirjan, jotta lukeminen ei maistuisi puulta.

Ainakin Kariston kustannuspäällikkö Tuomas Kares tunnusti nauraneensa ääneen joillekin esimerkeillemme. Hyvä niin, koska käsikirjoitusta hinkatessa omat jutut eivät huvittaneet enää pätkääkään.

Pilkun paikkaa saa ostaa Kariston verkkokaupasta. (Suoraa linkkiä kirjaan ei ollut tarjolla, joten sen joutuu kaivamaan valikosta Tietokirjat > Kielet ja sanakirjat.) Karistolla on muuten kautta linjan halvemmat hinnat kuin muilla kustantajilla, joten opuksen saa itselleen vain 18 eurolla. Niinpä kirja sopii ahtaaseenkin budjettiin.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.