Luin haastattelun enkelikirjailijasta. Katsoin kirjailijan myyntiluvut. Katsoin artikkelin lopussa olevat äänestystulokset.

Enkelit

Päätin vaihtaa alaa.

Olen tästä lähin yksisarviskirjailija. Jokaisella ihmisellähän on oma henkilökohtainen opas, astraaliyksisarvinen, joka johdattaa meitä elämässä.

Seuraava kirjani käsittelee yksisarvisten energiaa ja niiden tietoa ihmisten kohtalosta.

Jos haluat tietää oman kohtalosi, klikkaa tästä. Saat ilmaiseksi yksilöllisen ennustuksen, joka perustuu holistiseen klikkaustyyliisi sekä verkkosormenjälkesi magnetismillisuuteen.

Maksulliset, laajemmat ennustukset saat verkkokaupastani, joka avataan pian. Ennustusten hinta on 483 euroa + toimituskulut + toimistokulut + telepaattisen yhteyden avaamiskulut + alv.

Lue uusin kirjani. Siinä kerrotaan kaikki.

 

13 kommenttia

  1. Onneksi ostin juuri Magneettisennanohologrammiyksisarvisen, joka suojelee minua höpö höpöltä ja hömpöltä.

  2. Markkina taitaa olla kovin kilpailtu. Ylivoimaista kilpailuetua voi ehkä saavuttaa vain tosidisruptiivisella konseptoinnilla: eli kannattaa kenties erikoistua kaksisarvisiin. Tyhmäkin asiakas tajuaa, että sellainen on kaksi kertaa parempi ja rahanarvoinen huippujuttu kerrottavaksi työpaikan kahvipöydässä. Kaksisarvispalveluista on lisäksi luontevaa veloittaa tuplahinta.

  3. Yksisärvintä leivän päälle toki mutta omasta verkkokaupastani saat uudelle lemmikillesi Burana-saarten silkkiä olevan sarvenkiilloitusliinan.
    Aivan, miten tyhjältä niin oma kuin yksisarvisesi elämä tuntuukaan ilman sitä.
    Nopean tilaajan etuna aikuisten värityskirja. Kuvia aikuisista.

  4. Voiko sinulta tilata telepaattisen yhteyden sim-kortin? Kyselyn perusteella muilta operaattoreilta ei moista löydy. Ilmeisesti tämä yhteystyyppi ei vielä ole verisesti kilpailtu.

    1. No tietenkin voit! Yksisarvisten sim-kortti on kavion muotoinen, joten tarvitset ensin siihen yhteensopivan älytelepaattipuhelimen. Niitä saa meiltä jäsenalennushintaan 1330 euroa + alv.

  5. Ihan hauska juttu, mutta ajatelkaapa miten suuri bisnes tämä on ja täysin laillista ihmisen huijaamista.
    Työssäni olen lähes pelkästään tekemisissä eri ikäisten naisten kanssa ja luulisin, että ennustajia käyttää pääasiassa naiset. Olen työelämäni aikana kuullut satoja tarinoita siitä miten hankalassa elämän tilanteessa oleva hakee ohjeita ennustajilta. Ennustajien jutut ovat niin hölmöjäkin vielä, että jokainen jolla on hiukankin ihmistuntemusta siihen pystyy ja kaikki uskotaan.

    Nyt, kun harmaata taloutta yritetään poistaa, niin kuinkahan paljon verottajalla on yrittäjiä nimellä ennustaja. Joskus tekisi mieli kokeilla, kun muutaman satasen tuntipalkka tulisi aika helpolla. Tuossa enkelikirjassa on sentään pitänyt nähdä kirjoittamisen vaiva.

  6. ”Ihan hauska juttu, mutta ajatelkaapa miten suuri bisnes tämä on ja täysin laillista ihmisen huijaamista.”

    Toisaalta jokaisen suomalaisen kannattaisi kerrata luterilaisuuden perusteet. Siellä sitä uskomatonta tavaraa vasta onkin perisyntikäsityksineen. Kristillisyydelle naureskelua ja kristillisyyden halveksuntaa kuitenkin pidetään vähintään epäkorrektina, usein myös junttimaisena, koska ihmisten uskoja on tapana kunnioittaa.

    Tässä esimerkki siitä, että uskoa ei auta ajatella terveellä järjellä. Se kantaa merkityksiä, jotka avautuvat vain uskoville.

    http://www.hs.fi/kotimaa/a1374197389490

    ”Kirkon mukaan konsekroitua eli siunattua viiniä ei saa käyttää enää uudelleen seuraavan ehtoollisen yhteydessä. Yli jäänyt viini joko valutetaan pois kirkkomaahan tai juodaan. Siunattuja ehtoollisleipiäkään ei saa sekoittaa siunaamattomien joukkoon.

    Jo kertaalleen siunattua viiniä ja öylättejä ei nimittäin saa siunata enää toiseen kertaan.

    ”Kaksoiskonsekraatio toimisi vähän niin kuin englannin kielioppi: kaksi kieltosanaa kumoaa toisensa. Toisaalta voidaan ajatella, että se olisi pilkkaavaa – voitaisiin jopa miettiä, eikö ensimmäinen kerta sitten toiminutkaan”, Tepsa kertoo.”

    1. Kirjoitetuissa tekstissä ole äänensävyjä eikä liikkuvaa haastateltavan kuvaakaan, jolloin esimerkiksi sitä ei kuule, mikä lause haastatellulla on ollut humoristinen ja mikä ei, tai että mitä sanomista toimitus on mitenkin muokannut ennen julkaisua. Sitaatein merkatutkaan virkkeet harvoin ovat sellaisia, mitä lausuja on itse tarkalleen ottaen sanonut. Usein toimittaja kirjoittaa haastattelun jälkeen sellaiset virkkeet kuin itse haluaa, ja kysyy haastateltavalta mahdollisesti hyväksynnän sille, että saako juttu näyttää siltä, mitä hän on kirjoittanut. Mutta väitteet ovat voineet muuttua matkalla tällöin aika paljon silloinkin vaikka haastatelteva sanoisi jutulle ok.

      Oma käsitykseni on se, että kirkoissa yli jääneet ehtoollisaineet ensisijaisesti joko syödään tai laitetaan säilöön odottamaan, tai sitten viinin tapauksessa valutetaan kirkon kivijalkaan. Papit ja diakonit jakavat monessa seurakunnassa messuissa yli jääneitä konsekroituja ehtoollisleipiä ja -viiniä niille, jotka yksityistä ehtoollista messujen ulkopuolella pyytävät. Uudelleen ehtoollisaineita ei tosiaan konsekroida, vaan yhden konsekraation ajatellaan riittävän.

      Sellaista oppia, että kaksi rukousta kumoaisi toisensa, ei ainakaan missään jäsenmäärältään isossa kristillisessä kirkkokunnassa ole, ei myöskään luterilaisuudessa. Sellaista ajatusta jossain voi olla esiintynyt, että toisen siunauksen myötä vain jälkimmäinen siunaus on voimassa, ja ensimmäinen kumoutuu. Mutta se on eri asia kuin mitä Hesari jutussaan kirjoitti.

      Jään odottelemaan Katleenan yksisarviskirjaa. Koska se ilmestyy ja mihin hintaan? Käsitelläänkö siinä myös yksisarvisten ulosteiden käyttöä energiana, vai mitä kaikkea energianäkökulma pitää kirjassasi sisällään?

      Yksisarvinenhan on yksi niistä myyttisistä olennoista, joista Euroopassa aikoinaan kerrottiin tarinoita, mutta joita maailmassa ihan oikeasti elää, tosin ehkä vähän pulskempina kuin joidenkin taiteilijoiden yksisarviskuvissa. Yksisarviset ovat meinanneet sittemmin kuolla monin paikoin myös sukupuuttoon, kun niitä on metsästetty niin aktiivisesti. Itse voisin mainistaa yksisarviskirjoista teosta ”The return of the unicorns”, jonka on kirjoittanut Eric Dinerstein, ja josta on tulossa ensi vuonna uusi ja edullisempi painos (ensimmäisen kerran tuo kirja on julkaistu vuonna 2003). Kirja kertoo yksisarvisten suojelusta Nepalissa, jossa sarvikuonopopulaatio oli käynyt kovin pieneksi.

      1. Lisään vielä hieman vakavammin kirjoittaen, että taiteilijoiden aikoinaan piirtämien kuvien yksisarvisista on oletettu perustuvan keihäsantilooppeihin, mahdollisesti joihinkin arabian suunnalla esiintyneisiin keihäsantilooppilajeihin, ja toisten taiteilijoiden niistä piirtämiin kuviin. Keihäsantilooppeja esiintyy yhä luonnossa yksisarvisina. Tässä pari kuvaa keihäsantiloopeista:

        http://1.bp.blogspot.com/-hRV3HH4maTg/TZcUfU4GvkI/AAAAAAAABmY/9oYUpfEvVhw/s1600/oryx-or-unicorn.jpg

        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/Scimitar_Oryx_Nov09_Werribee.jpg

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.