Retoriikan kesäkoulusta tuli kotiläksyä

Katleena Kortesuo

Viime perjantaina järjestimme Mustakallion Antin kanssa Retoriikan kesäkoulun. Tapahtuma onnistui erinomaisesti! Kokoan tähän postaukseen ikään kuin muistoksi tapahtumasta kirjoitetut tekstit ja omat kotiläksyni.

Lehtiartikkelit

Blogipostaukset

Tuitit

 

 

 

Muistiinpanot

Kotiläksyt

  • Opittu asia on hyödytön, jos sitä ei vie käytäntöön. Toivottavasti jokainen osallistuja pystyy poimimaan puheenvuoroista vinkkejä omaan työhönsä.
  • Oma muistilistani koostuu hyvin erilaisista asioista: alkaen kansantajuistamisesta ja mikrofonitekniikasta ja päätyen vastuun jakamiseen ja videoiden hyödyntämiseen.
  • Löysimme yhdessä Antin kanssa paljon kehitettävää ensi vuoden tapahtumaa varten. Kiitokset osuvista suullisista huomioista Antti Vuorenmaalle!
  • Viime vuonna osallistujia oli 60. Tänä vuonna 110. Ensi vuonna haluamme palvella sekä heitä että uusia tulijoita entistäkin paremmin.

* * *

PS. Laajennan tätä postausta sitä mukaa kun löydän lisää linkkejä. Tällä kertaa poikkeuksellisesti en tee jokaisesta päivityksestä aikaleimattua edit-merkintää, koska postaus on luonteeltaan elävä ja päivittyvä lista.

Jos arkistostani puuttuu uutisia tai postauksia, vinkkaa toki.

 

2 kommenttia

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.