Rikospaikkana Vastaamo -äänikirjan tekijänpalkkiot hyväntekeväisyyteen

Katleena Kortesuo

Seuraava kirjani on Tammelle tehtävä äänikirja, nimeltään Rikospaikkana Vastaamo.

Tammi julkaisikin jo Vastaamo-kirjasta tiedotteen ja kannen. Karo Hämäläinen ehti haastatella kirjan taustoista, ja Karon juttu puolestaan löytyy täältä.

Päätin jo viime vuoden lopulla, että annan tämän kirjan ensimmäisen vuoden tekijänpalkkiot Mielenterveyspoolille. Toivottavasti myynti on tuottoisaa, koska sitä enemmän rahaa menee hyvään tarkoitukseen.

(Toki olisin minäkin käyttänyt ne rahat hyvään tarkoitukseen eli itseeni, mutta ehkä tämä on reilumpaa näin.)

 

 

6 kommenttia

 1. Rikospaikkana Vastaamo.
  Kirja on mainio ja kuuntelin kirjan melkein yhteen putkeen. Erityisesti pidin ideastasi rakentaa koko kirja hyvien haastattelujen pohjalta. Olet valinnut asiantuntijasi todella hyvin ja monipuolisesti.
  Itse en joutunut tietomurron uhriksi, mutta tapanani on yrittää saada selkoa mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Kuljen siis jatkuvasti ”antennit ojossa” tarttuen lähes kaikkeen kiinnostavalta näyttäviin aiheisiin.
  Olen 81-vuotias entinen markkinointiviestinnän yrittäjä. Mutta vaikka liikuntakykyni on vähäinen, näkökyky heikohko ja olen toiskätinen vammainen, niin hoksottimet pelaa kuuntelen äänikirjoja innokkaasti.
  Hyvää kevättä ja innostusta sinulle uusien kohteiden parissa.

 2. Kiitos Katleena mielenkiintoisesta tietopaketista. Kirjaa oli selkeä kuunnella (sinulla on miellyttävä ääni) ja haastattelut olivat sopivan pituisia. Olen kuunnellut kirjan jo kolme kertaa. 🙂

  Opiskelen tietoturva-asioita ja yksi tehtävistä oli pohtia juuri Vastaamo-casea. Olit hienosti niputtanut kaikki tarvittavat tiedot tehokkaaseen pakettiin. Kiitos kirjasta!

  Kaikkea hyvää Sinulle!
  toivottelee Anne

  1. Suuret kiitokset ihanasta palautteesta – ja tsemppiä opintoihin! <3

 3. Moikka Katleena!

  Sain juuri kuunneltua kirjan, ja olipa se laadukas! Olin odottanut sitä kuin kuuta nousevaa siitä saakka kun kuulin, että tällainen kirjaprojekti on tekeillä, vaikkei Vastaamon tapaus koske minua suoranaisesti (muuten kuin että olen käynyt hiljattain psykoterapiassa, muualla kuin Vastaamossa).

  Vaikka aihe on tietenkin traaginen, kirjaa oli mielenkiintoista ja miellyttävää kuunnella, koska sulla on hyvä ulosanti ja selkeät kysymykset, ja haastatellut asiantuntijat kertovat omista aloistaan helposti ymmärrettävästi.

  Toivottavasti mahdollisimman moni kuuntelisi tämän tietopaketin, varsinkin sellainen, joka ei vielä ole tehnyt rikosilmoitusta!

  1. Kiitos Niina, ihana kuulla! Kirjan teko oli tosi erilainen hanke kuin mikään aikaisempi projektini, ja siksi se jännitti tosi paljon.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.