Silja Europa meni Turkuun – missä vika?

Katleena Kortesuo

Kuten kaikki tiedämme, Maikkarin uutisten alalaitatekstit ovat peppulista.
Eilen iltayhdeksän tietoiskussa oli seuraava helmi:

Silja Europa saapui Turkuun, vika löytyi peräsimestä.

On varmasti rankkaa päätyä Turkuun, mutta onneksi syy selvisi.
(Tällä postauksella käväisen Kervån reviirillä. Hän tosin osaa lakonisen kommentoinnin huomattavasti paremmin kuin minä.)

4 kommenttia

  1. Minä puolustan tuota otsikkona. En löydä vikaa (peräsimen viasta tosin en ole varma).Toinen kysymys tietysti on, onko tuo hyvä isku siinä kirotussa alalaitatekstissä.Olen nyt alkanut seurailla alalaitaotsikoita. Edelleenkään ne eivät minua häiritse, ilmeisesti siksi, etten keskity niihin, ellen väkisin yritä. Toivottavasti sitä päivää ei tulekaan, että alkaisin mollottaa niitä tekstejä, ja hukkuisin liian suuren informaation tulvaan.

  2. Kittyfane, kiitos haasteesta – postaan teemasta ensi viikolla.Kuopiosta, minua huvitti se, että ikään kuin Turkuun meneminen olisi ongelma, johon pitää löytää syy. Vika oli lopulta peräsimessä.Blogitse, yritin olla tyrskähtelemättä, kun luin otsikkoa.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.