Huh, vilkas vuosi alkaa olla paketissa ja paketti pulkassa.

Tänään on EOT-blogin vuosittainen, jokavuotinen ja vuotuinen merkkipäivä: blogi täyttää tasan 10 vuotta ja minä siinä samalla 43 vuotta.

Ensimmäinen kuvaukseni itsestäni anonyyminä bloggaajana 22.12.2008 kuului kutakuinkin näin:

Kolmekymppinen konsultti kertoo omista mokistaan ja oppii toisten mokista.

Profiilikuvanani oli tuolloin korkokengät, ja blogin osoitteena oli eioototta.blogspot.com. Wayback Machinesta ei löydy enää alkuperäistä kuvausta, joten jos juuri sinulla on tarkka tieto ekasta biosta, otan sen kiitollisena vastaan.

Jaksoin blogata anonyyminä pari kuukautta, mutta sen jälkeen pistin oman naamani ja nimeni blogiin. Kirjoitin nimittäin ensimmäisen kritiikin, enkä halunnut tehdä sitä nimimerkin suojista.

Vietän syntymäpäivämme juuri siten kuin aikaisempinakin vuosina: tämä päivä on pyhitetty bloggaamiselle. Ohjelmassa on ainakin yksi pakohuonepostaus ja yksi sisustuspostaus (usko tai älä). Muut ideat syntyvät lennossa.

Kiitos kun olet kanssani EOT-fiiliksissä!

Kategoria:

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.