Toivottavasti tämä oli tahallista?

Katleena Kortesuo

4 kommenttia

  1. Auts! Verkkokauppojen yms asiakassähköpostit ovat usein täynnä kielivihreitä, mutta harvoin ne menevät noin pahasti pieleen!

  2. Ihan viime kuukausina en ole seurannut tilannetta, mutta aiempiin vaikutelmiini Pixmaniasta tämä sopii ihan luontevaksi jatkoksi. Olisi kyllä jännä tietää miten näinkin komea otsikointi on saatu aikaiseksi.

  3. Kiitos kommenteista – ja Aucor-Anssille tervetulotoivotukset blogiini!Pixmanian hengessä odotan seuraavaa tarjousta "yhteisyökumppaneilta", joilta saan todennäköisesti "vehdotuksen" jostain "wankkeesta".Hups, nyt taisivat omat haaveeni mennä sekaisin mainosmeilien kanssa. Lopetanpa viininkilkimisen. Eiku Viininlitkimisen. Miksi se tuli isolla alkukirjaimella? Siis viininlitkimisen.Olen pahoillani.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.