Twitterin #VRVeikkaus-tulosvedon seuraavat palkinnot

Katleena Kortesuo

Nykyään olen uhkapelin vetäjä ja kasinoemäntä.

Olen pyörittänyt Twitterissä jo reilun viikon verran #VRVeikkaus-tunnisteella varustettua tulosvetoa, jonka tarkoituksena on veikata, koska junani on perillä. Oikein veikannut on voittanut tuoreen brändikirjani. Osallistuminen on tietenkin ollut ilmaista, ja olen lahjoittanut palkinnot omista tekijänkappaleistani.

Nyt palkintoerä on loppu, joten ruinasin WSOYprolta muita kirjavoittoja. Ja niitähän pätkähti saman tien:

VRVeikkauksen palkintona on Malcolm Gladwellin Kuka menestyy ja miksi?
– ti 22.2. aamulla
– ti 22.2. iltapäivällä

VRVeikkauksen palkintona on Matthew McDonaldin Aivot – käyttäjän käsikirja
– to 24.2. aamulla
– to 24.2. iltapäivällä
– pe 4.3. iltapäivällä

Lämmin kiitos WSOYpron ja Docendon Juha Virkille!

Pyysin myös VR:ltä palkinnoksi junalahjakortteja, mutta he eivät ole vielä vastanneet.

Edit klo 14: Kuten arvata saattaa, VR ei suostunut. Sieltä tullut meili oli kaiken lisäksi hieman vakiovastauksen oloinen. "Kiitos viestistä ja kiinnostuksesta VR:ää kohtaan." Onneksi on aktiivisempia tahoja. Olen seuraavaksi yhteyksissä Talentumiin, Karistoon ja Inforiin. Kyllähän meidän on palkintoja saatava!

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.