Välipalkinto lähes käsissä

Katleena Kortesuo

Avaa tästä -kirjaprojektini ensimmäinen välipalkinto häämöttää jo. Tällä viikolla koossa pitäisi olla 50 sivua, ja nyt on valmiina 47.

Paha vain, että olen ollut vatsataudissa kaksi päivää. Kykenen istumaan vain vartin kerrallaan, ja sitten pitää mennä makuulle tunniksi tai pariksi. Toivottavasti toivun niin, että pääsen loppuviikosta tekemään puuttuvat kolme sivua.

Myös viime kirjaprojektia hidasti perheessämme myllännyt vatsatauti, joten nähtävästi olen aina kirjoituspuuhissa samaan aikaan, kun mahapöpöt jylläävät.

Tästä muuten huomaa, että kun istuu koneella sisätiloissa ja syö miten sattuu, vastustuskyky heikkenee.

Päätän väliraporttini täältä tähän ja menen makuulle. 🙁

9 kommenttia

  1. Onko sulla joku tapa joka sitten edistää mahataudin edistämistä aina kun kirjoitat kirjaa? Esim. syöt jotain sormiruokaa ilman käsienpesua? =)No ei mutta tsemppiä kirjoitusurakkaan! Kyllä se välietappi sieltä tulee.

  2. Liisa, tänään olo on jo pykälän verran parempi, joten saan melko varmasti kaimakorusi tällä viikolla.Lassi, todennäköisesti joku laittaa Hämeenlinnan vesijohtoverkostoon norovirusta aina kun kirjoitan. Nähtävästi siis joku Hämeenlinnan vesilaitoksella seuraa tätä blogia ja pyrkii pelastamaan ihmiskunnan kirjoiltani.

  3. Meillekin tulee mahatautia aina kun kirjoitat kirjaa. Koko viikko on sairasteltu, itse olin kolme päivää pois töistä.Hyvää päivänjatkoa ja tsemppiä kirjalliseen urakkaasi!

  4. Paranemista ja tsemppiä noiden muutaman sivun kirjoittamiseen! Hyvin tuntuu tuo välipalkintojen asettaminen auttavan projektissa.

  5. Kiitos kaikille tsemppauksesta!Nyt kävi niin p**ka tuuri, että paranin vasta lauantaina. Viikonloppuna ei ollut aikaa kirjoittaa, joten jäin ilman ensimmäistä välipalkintoa. Pahus!Onneksi olen lähes aikataulussa, joten saan kyllä suunnitelmani kurottua kiinni tällä viikolla.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.