Viime hetken vinkki kaikille eduskuntavaalien ehdokkaille (Tsekkaa heti: aikaa kuluu vain 2 min)

Katleena Kortesuo

Oletko eduskuntavaaleissa ehdokkaana?

Kirjaudu heti Facebookiin ja käy kurkkaamassa kaikki henkilöprofiilisi vanhat tykkäykset. Siellä nimittäin saattaa olla jotain noloa tai jotain sellaista, jota et enää edes allekirjoita.

Jos löysit hassuja tykkäyksiä, seuraavaksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Piilota kaikki tykkäykset.
  2. Poista nolot tykkäykset.

Jes, homma hoidossa. Aikaa kului kaksi minuuttia. Ei muuta kuin tsemppiä vaalikampanjaan!

* * *

Huomaathan, että tämä ei ole mikään moraalisaarna siitä, mikä on noloa ja mikä ei. Ihmisillä on erilaiset arvot ja eri käsitykset noloudesta.

Tärkeintä on, että sometykkäyksesi kertovat niistä asioista, joiden takana seisot. Jos tykkäät stripparisivusta, se on täysin ok. Ehkä haluat liputtaa aikuisviihdealan yrittäjien puolesta.

Mutta jos kyseessä on jokin vanha känniläppä, niin stripparitykkäys kannattaa poistaa.

PS. Strippariesimerkki ei ole kuvitteellinen.

2 kommenttia

  1. Kolmas vaihtoehto: julkaise kaikki publicina niin että sitä tavaraa on niin paljon, että voit luottaa siihen että kyseessä on security through obscurity

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.