15 kommenttia

  1. ”Tärkeintä kouluttajan työssä on onnistunut meikki”

    Kait muistat, että hyvään journalismiin ei sitten sovi tuotemarkkinointi tai tekstimainonta. Älä sitten vain puhu tuossa kohdassa siitä, että oikean merkkisillä mascaroilla saa paremmat pisteet koulutuksesta kuin halpahallien tuotteilla 🙂

    1. Tai jos mainostan tiettyä meikkisarjaa, otan siitä tietenkin rajut provikat, teen vähän piilomainontaa, ja päivän lopuksi levitän auki myyntilaukun, josta kauppaan poskipunia kympillä kappale.

  2. En lue naistenlehtiä, joten sisällöstä en osaa sanoa mitään. Mutta näen usein niiden kansia. Me Katleenat -lehden Kansi on tehty oikein. Oleelliset komponentit ovat mukana. Ehdottaisin vielä paria pikkuparannusta.

    – Lehden nimen fontti voisi olla lihavampi – äitimäisen pullantuoksuisen turvallinen.
    – Rastat. Eikö se ole kettutyttöjen tai muiden radikaalien touhuja? Mukaan ainakin otsikko ”Näin pääsin eroon rastoista”.
    – liike. Staattinen kuva näyttäisi turvallisemmalta.
    – Tiukka vaatetus. Pelästyykö ostaja: ”Olenko liian lihava?”

    1. Aittatonttu, hyviä tarkennuksia! Aion välittömästi ottaa yhteyttä graafikkooni, jolta toivon jatkossa enemmän konservatiivisuutta.

    1. Ihanaa! Olen ajatellut tilaajalahjaksi halpaa pinkkiä meikkilaukkua, josta hajoaa vetoketju heti viikon päästä.

  3. Mun mielestä sulle vois sopia myös tää bisneshenkisempi Kotleena-sarja: Kotleena, Kotleenan ruoka & viini, Kotleenan koti ja Kotleenan antiikki (!).

    1. Ihana idea! Tästä tulee kokonainen julkaisusarja. Ei pidä unohtaa Kotleenan Autoa ja Kotleenan Sporttia.

      1. Tehdäänkö tästä sellainen naistenpäivämeemi? Mä voisin julkaista perjantaina omassa blogissa Annukka-lehden spesiaalinaistenpäivänumeron. Varmalla journalistisella otteella.

      2. Tuonne kuuluu vielä olennaisena osana sitten sellainen KotTech- lehti. Eli Kotleenan kotkotukset tekniikan ihmeellisestä maailmasta:

        – Kuinka rastat ja pinkit kuullokkeet saadaan näyttämään hyviltä oikealla meikillä.
        – Rakennekynnet ja kosketusnäyttö
        – GSM- jammer ja koulutus, eli kuinka hiljennät kaikki puhelimet kerralla

        Kuhan ajattelin, Kari…

        P.S. Joku on joskus sanonut, että hauskojen asioiden kirjoittaminen avaa luovuuden hanoja. Pitäisköhän perustaa blogi, johon kirjoittaa aamuisin aina jotain ei niin vakavaa 🙂

        1. Kari, hyvä idea! Jos avaisi hulluttelublogin, johon kirjoittaisi aamuisin omituisia visioita, aivot varmasti pääsisivät aivan uudelle vaihteelle heti aamusta.

          Tykkäsin kovasti KotTech-lehdestä. Kirjoittaisin sinne juuri nuo jutut, joista kerroit. 😀

  4. Mutta mutta voi ei, oletko oikeasti luopunut rastoistasi? Pienen pienestä twitterprofiilikuvastasi kun ei oikein saa selvää, että mikä on tukkapötköjen tila. Terveisin blogiasi fanittava rastatukka.

    1. Ei hätää – rastat ovat tallella. 🙂 Me Katleenat -lehden kannen pyörähdyskuva on aika tuore.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.