Abiristeilylle!

Katleena Kortesuo

Lähden illalla abiristeilylle valvojaksi.

Epäilen, että se on elämäni huonoin päätös. Twitterissä Jan Stenberg totesi rohkaisevasti, että se on myös elämäni viimeinen päätös.

Twitteristä ja Facebookista tuli muitakin kannustavia kommentteja. Yksi hauskimmista oli Tapio Parkkarin:

Helpompi vahtia kapallista kirppuja kuin abeja risteilyllä.

Ajattelin joka tapauksessa tweetata laivan kuulumisia hashtagilla* #Abiristeily. Saa nähdä, mitä sieltä tulee.

Seuratkaa siis tuota hashtagia, samalla kun istutte tylsistyneinä ja kateellisina näyttöjenne ääressä ja juotte kylmennyttä kahvia. Hähää!

* Jos et tajunnut etkä ole Twitterissä, voit silti seurata tweettejä ja kaivata merelle tällä haulla.

PS. Valvonnassani on kymmenpäinen abilauma. Tavoitteenani on tuoda porukasta 70 % ehjänä kotiin. Se on ehkä kunnianhimoinen tavoite, mutta vanhana partiojohtajana pystyn kyllä siihen.

Edit la 18.2. klo 8.50: Petteri Uusitalo kokosi ansiokkaasti kaikesta Storify-tarinan. Kaunista.

2 kommenttia

  1. Muistan oman abiristeilyn valvojat siitä, että ne oli setiä läheiseltä rakennustyömaalta. Kovasti kelpasi ilmainen risteily ja olivat pahemmasa kunnossa kuin ryhmänsä abit 😀

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.