Olen kuullut kavereilta motkotusta, koska en ole kirjoittanut EOT-blogiin pitkään aikaan mitään.

Slackissa tullut viesti oli suorastaan epäuskoinen:

Moikka! Sinä! Juuri sinä! Olet lopettanut blogin kirjoittamisen. Kaikista maailman ihmisistä _sinä_.  Luulen arvaavani syyt, mutta kerro toki. Olisi kiinnostava tietää sun nykyinen suunnitelma miten aiot toimia.

Toinenkin kaveri pisti viestiä:

Moi Tattis-Kattis, mitä sulle kuuluu! Ootko sä yhä elossa? Olet postannut viimeksi blogiisi 27.5. - vai hukutko vaan töihin?

Tattis-Kattis. Se olikin uutta. Saatan tappaa Jussin tuon lempinimen takia.

Mutta Jussi oli arvailuissaan oikeassa. On ollut melkoinen hoppu. Katselin juuri kuluneen vuoden liikevaihtoa. Kaudella 01–07/2018 liikevaihto on noussut 61,8 prosenttia, kun vertaa viime vuoden samaan ajanjaksoon.

Nyt syyskuun alussa konsultoin kuuden eri organisaation kriisiviestintää, kirjoitan kahta kirjaa, vedän normaalit koulutukset ja keynotet ja lisäksi hoidan myös harrastusvastuuni partiossa ja keskiaikahommissa. Muistaakseni olen myös äiti ja puoliso. Puuhaa siis piisaa – mutta toisaalta tykkään enemmän hopusta kuin hiljaisuudesta.

EOT-blogi jatkaa kyllä kulkuaan. Tekeillä on pari pakohuonepostausta sekä yksi uusi episodi Elina Grundströmin keissiin.

Toivottavasti ehdin julkaista ne ennen 60-vuotispäiviäni.

 

Kategoria:

2 kommenttia

    1. Kiitokset! Moni sanoo, että näytän ikäistäni nuoremmalta, ehkä jopa 55-vuotiaalta.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.