Aloitin keskiaikaharrastuksen vuonna 2000, ensin satunnaisena talkoolaisena, sitten Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoiden leirivoutina, seuraavaksi Hämeenlinnan keskiaikayhdistyksen hallituksen jäsenenä ja lopulta myös hallituksen puheenjohtajana.

Nyt 20 vuoden jälkeen on aika aloittaa kierros alusta ja siirtyä talkoolaiseksi ja aktiivijäseneksi. Hallituspesti on ollut hauska ja opettavainen, mutta myös aikaa vievä. En ole pystynyt olemaan pestissäni niin paneutuva kuin olisin halunnut.

Seuraavan kerran kun tapaamme keskiaikatapahtumissa, olen siis talkoolainen ja leiriläinen. Minulta voi yhä kysyä vinkkejä kiinnostavista ohjelmanumeroista ja upeista kauppiaista, mutta en enää tiedä tarkkaan, mitkä ovat kävijämäärät ja millaiset yhteistyösopimukset on tehty.

Kiitos upeista hallitusvuosista – ja tervetuloa upeat talkoolaisvuodet!

PS. Hämeen keskiaikafestivaali on suunniteltu pidettäväksi 10.–16.8.2020. Viikinkihansikkaani ja minä pidämme peukkua, että tapahtuma toteutuu eikä koronarajoituksia pidennetä.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.