Allakka ahtaalla

Katleena Kortesuo

Katsoin juuri ensi vuoden kalenteriani: seuraavat vapaat koulutusajat löytyvät maaliskuulta, ellei peruutuksia tule. Onneksi kouluttajaverkostooni kuuluu loistavia tyyppejä, joten Joku tolkku -päiviä pystymme toteuttamaan aikaisemminkin.

Tänään sain myös myönteisen kustannuspäätöksen eräästä kirjaprojektista, joka ilmestyy keväällä 2013. Kustantajana on Tammi.

Kiva päästä tekemään yhteistyötä uuden kustantajan kanssa! Soppareita ei ole vielä allekirjoitettu, joten kirjan aiheesta en voi toistaiseksi sanoa mitään.

Vanhat kustantajani ovat toki tukevasti toisissa projekteissa mukana, mutta on myös kiva nähdä työtapoja muissa taloissa.

Vahvistamattomia kirjaprojekteja on kolme, ja niitä pitchaan kustantajille loppuvuoden aikana. Raportoin niistä sitä mukaa, kun nimet ovat soppareissa.

3 kommenttia

 1. Hieno juttu, että hommia riittää. Kiitoksia tästä blogista ja sen sisar-blogeista, seuraan kaikkia säännöllisesti.

  Eräs yritysten viestinnän osa-alue, joka kaipaisi räjäyttävää puhdistuainetta, on rekrytointi. Leimautumisen pelossa ei firmojen rekrysaitteja tai viestintää työnhakutilanteessa oikein arvaa lähetä kommentoimaan. Sinulle riippumattomalle yrittäjälle homma voisi kuitenkin sopia.

  Täydellinen radiohiljaisuus tai persoonaton kohtelu automaattiviestein ovat jo klassikoita, mutta viimeaikoina olen kiinnittänyt huomiota hakulomakkeiden järkyttävän huonoon käytettävyyteen. Lomakkeiden suunnittelu ja toteutus on tehty tasan firman omasta näkökulmasta ajattelematta lainkaan käyttäjiä, siis työpaikan hakijoita.

  1. Ilo olla avuksi!
   Rekryviestintä olisi tosiaan herkullinen kohde. Jos satut saamaan aineistoa käsiisi, otan sen mieluusti vastaan. 🙂
   Hakulomakkeisiinkaan en ole perehtynyt. Kun törmäät erityisen huonoon lomakkeeseen, niin vinkkaa minulle. Tutkin aina kiinnostuneena omituiset käyttäjäepäystävällisyydet.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.