Koeajettua: Joku tolkku -kirjoituskoulutus

Katleena Kortesuo

Vedin perjantaina ensimmäisen kerran uuden tuotteeni, Joku tolkku -valmennuksen. Joku tolkku on selkeän tekstin kirjoituskoulutus asiantuntijoille.

Pyysin uhriksi Pohjantähden, koska minulla ei ollut siellä kontakteja etukäteen. Niinpä tiesin saavani puolueetonta palautetta.

Valmennus meni hyvin. Osallistujapalautteet olivat myönteisiä:

Tosin osallistujista neljä ei ole vielä vastannut kyselyyn. Ehkä he pyörtyivät koulutuksen jälkeen käytävälle.

Näin kuvasi kokemuksiaan Maarit Reunanen, Pohjantähden tiedotus- ja henkilöstöjohtaja:

Kiitos vielä kerran meitä pohjantähtiläisiä ravistelleesta Joku tolkku -kirjoitusvalmennuksesta. Kolmetuntinen oli erittäin tehokas, mieltä ja ajatuksia virkistävä. Osallistujat saivat uusia näkökulmia työnsä kehittämiseen ja suosittivat koulutusta myös kollegoilleen. Huumorilla höystetty, iloisen reipas esittämistapasi oli mukaansatempaava!

Haluamme palvella asiakkaitamme vaikeaselkoisen ammattisanaston sijaan ymmärrettävällä tavalla, ja koulutuksesta saimme uutta potkua tähän työhön. Kiitos!

Jotain kertonee sekin, että Maarit haluaa uuden toteutuksen myös korvauskäsittelijöille.

Jos kiinnostuit Joku tolkku -koulutuksesta, voit vilkaista presentaation tästä:

 

2 kommenttia

    1. Kiva kuulla – mulla on nyt meneillään jokin pallerokausi, koska teen niitä jokaisen presentaatioon ja koulutusmateriaaliin. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.