Arvonta blogissa! Voita seminaaripaikka.

Katleena Kortesuo

Haluatko mukaan Inforin seminaariin Tekstiä ruudulla – kirjoitamme sosiaaliseen mediaan, joka pidetään Helsingissä 2.11.2009 klo 13.00-16.30? Seminaarin hinta on 275 euroa + alv. 22 % elikkä nopeasti päässä laskien hieman alle 350 euroa.
 
Nyt olisi tarjolla yksi seminaaripaikka ilmaiseksi, ja kaupan päälle saa raahata kotiin tuoreen kirjani Tekstiä ruudulla – kirjoitamme verkkoon. Enää tarvitsee vain voittaa arvonta.
 
Ansio arvonnasta kuuluu vakiolukijalleni Kittyfanelle, joka ehdotti tällä viikolla lottoamista. Keskustelun löydät postauksestani seminaarin sisällöistä.
 
Osallistumisohjeet:
 
1) Lähetä meili* otsikolla Arvonta osoitteeseen eioototta.blogi(jännämerkki)gmail.com**. Toimi viimeistään torstaina 1.10. klo 23.59.
2) Pidä peukkuja itsellesi.
3) Odota arvonnan tuloksia, jotka julkaistaan perjantaina 2.10. klo 12.
 
Kittyfanen osallistuminen on jo huomioitu, mutta muut joutuvat lähettelemään minulle meilejä.
 
*Tähän postauksen perään saa toki kommentoida, mutta vain sähköpostit osallistuvat arvontaan.
** Tuo sähköpostiosoite on perustettu arvontaa varten. En siis käy siellä edes viikoittain, joten minua ei tavoita sieltä työasioissa.
 
Onnea arvontaan!
 

4 kommenttia

  1. Arvontaan on jo ilmoittautunut mukaan kahdeksan henkeä. Hieno juttu!Tässähän nimittäin oli se riski, että ketään ei kiinnosta seminaarini saati kirjani edes ilmaiseksi. Onneksi se kauhuskenaario näyttää jäävän toteutumatta.

  2. Mä olisin muuten osallistunut, mutta kun ei viitsis raahautua Helsinkiin asti 😉 Tuolla Inforin sivuilla muuten ääkköset näkyy mun MACilla kysymysmerkkeinä…

  3. Kittyfane, peukut korkealla!Samuli, tuo matka on varmasti monelle kynnyskysymys. Tosin jos osallistut arvontaan ja voitat, voit jättää tulematta seminaariin, mutta saat edes kirjan.Mun Macilla Inforin sivut näkyvät normaalisti, mutta se voi olla puhdasta tuuria. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.