Aucor ja Advisory Board

Katleena Kortesuo

Jääskeläisen Janne pyysi minua talvella mukaan yrityksensä Aucorin Advisory Boardiin. Olin tosi otettu, joten harkitsevaisen luonteeni siivittämänä suostuin mukaan saman tien.

Advisory Boardissa on mukana kovia nimiä, joten minä olen todennäköisesti enemmän oppimassa kuin antamassa. Yritän kuitenkin vaikuttaa analyyttiseltä ja asiantuntevalta. Olisiko nyt aika hankkia liituraitajakku?

Janne on varmasti ylpeä minusta, koska hän julkisti Advisory Boardin kokoonpanon toissapäivänä, ja tänään minä tein livepissat.

Parasta ajoitusta.

5 kommenttia

  1. Kieltämättä ajoituksesi oli täydellinen. 😀 😀 Sovit joukkoon täydellisesti, liituraitajakulla tai ilman.

  2. Mitäs turhia liituraitapuvusta maksamaan. Voithan jatkaa perinteitäsi ja piirtää sen mustalla tussilla suoraan ihollesi 😀

    1. Tuo on kyllä hyvä pointti. 🙂 En muuten ole tainnut kertoa tussiepisodista täällä blogissa. Täytyykin jakaa se kaikkien lukijoiden kanssa.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.