Juho on uusi idolini

Katleena Kortesuo

Satuin törmäämään uuteen blogiin, jota pitää 14-vuotias* seinäjokelaispoika Juho. Blogilla on naseva nimikin: Vapaampi ajattelija.

Silmäilkäähän läpi helmikuun arkisto. Jos jätkä kirjoittaa noin nokkelasti yläkouluikäisenä, mitä hänestä tulee aikuisena?

Vapaampi ajattelija menee ilman muuta blogiseurantaan.

*Suhtaudun siis luottavaisesti siihen, että Juho on kertonut oikean ikänsä.

6 kommenttia

  1. Nyt me kyllä loimme kommenteillamme kamalat paineet Juholle. Mutta eiköhän hän niistä selviä.

 1. Olen mykistynyt. Kiitos! 😀

  (Mikä tätä kommentointia vaivaa? Olen lähettänyt saman kommentin jo ties kuinka monta kertaa, mutta ei meinaa ottaa vastaan…)

  1. Kehut sille, jolle kehut kuuluvat. 🙂 Kirjoitat paremmin kuin moni ”Senior Consultant” tai ”Key Customer Manager”.

   Olen pahoillani kommentointivaikeuksista. Mulla oli sama ongelma eilen illalla, mutta sinnikkään yrityksen jälkeen onnistuin.

 2. Täällä taas arkistoja koluan iltani iloksi…
  Juho on pistänyt bloginsa kutsujen taakse, eli ainakaan minä en päässyt lukemaan. Onhan toki aikaakin jo Katleenan postauksesta kulunut melkein pari vuotta.

  1. Oi surku! Harmi että blogi on nykyään lukkojen takana.

   Hieno homma että jaksat kahlata näitä läpi. Ilmoittele jatkossakin, jos löydät viallisia vinkkejä (vaikka kaikkia en pystykään korjaamaan).

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.