Pikkuperjantain livepissa

Katleena Kortesuo

10 kommenttia

 1. Tämä on ehkä hauskin mokani aikoihin. Olen aika ylpeä siitä. 😀

  1. Olet huipputyyppi, Katleena! Näytät hienosti mallia, kuinka mokista voi puhua avoimesti ja sen myötä myös oppia. Halit!

 2. Tänään Twitterissä Katleenan tekemä moka sai hänen keksimänsä hashtagin #livepissa joka on lisätty yhteisöllisesti ja avoimesti tuotettuun Suomen hashtag kirjastoon: http://bit.ly/htag-fi

  Sinne voi syöttää lisää näitä ”risuasioita” tai ”asiasanoja” http://bit.ly/anna-htag-fi
  Tämän lomakkeen avulla kuka tahansa voi lisätä selityksiä mitä Twitter-viestivirrassa vilisevät #-merkityt lyhenteet tarkoittavat. Näin kaikkien on helpompi päästä selville mistä milloinkin puhutaan, ja saada enemmän iloa Twitteristä.

  Olen kerännyt erilaisia mokia omaan Delicious-kokoelmaani http://delicious.com/PauliinaMakela/moka
  Kerroin tänään Twitterissä myös omasta mokastani, joka tapahtui 1.9.1999: ”Ekana työpäivänä Nokia Networksillä luulin kokoushuonetta henkilöksi. Huoneet nimetty presidenttien mukaan #moka #katleena ”

  Moka on lahja 😀

  1. Voi kurjuus – mun olisi ehdottomasti pitänyt puhua itsekseni vessassa. Ensi kerralla teen tuonkin.

 3. nainen ja alaston ase (muistanette vessa-mikkikohtauksen leffasta mies ja alaston ase)

 4. Tero ja Alice, mä olen naispuolinen Frank Drebin. (Sitä ei ehkä kannata kertoa CV:ssä?)

 5. Meillä on työpaikalla oma salaseura (joka siis paljastui nyt) nimeltä Idioottiklubi. Sen jäseneksi pääsy edellyttää livepissan kaltaisia tempauksia, yleensä useampia. Klubin jäsenet ovat valinnoissaan armottomia, vain aniharvalla on tässä suhteessa käynyt ”onni onnettomuudessa”.

  Itse ylitin kynnyksen etsimällä erään kiireisen työpäivän päätteeksi kuumeisesti auton avainta. Etsin kassista, työpöydältä, taskuista, pöydän alta, käytävältä, KAIKKIALTA. Tapahtumassa oli mukana myös käytävällinen myötätuntoisia opiskelijoita. Lopulta löysin avaimen vasemmasta KÄDESTÄNI, nyrkkiin puristettuna. Normaalistihan se toki aina on oikeassa kädessä, siksi löytäminen olikin niin kovin haastavaa!

  Käytävälle laskeutunut tunnelma oli jotenkin sanoin kuvaamaton, vaikkakin luonnollisesti hyvin helpottunut. Moni siinä varmaan mietti kuumeisesti jotain lohdutuksen sanoja, mutta ei keksinyt kerrassaan mitään. Eikä heitä voi siitä syyttää.

  terveisin Idiottiklubin ikijäsenyyden ansainnut 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.